Far Cry 6'nın ilk teaser'ı Ubisoft Forward öncesi yayınlandı

Far Cry 6'nın ilk teaser'ı Ubisoft Forward öncesi yayınlandı
Far Cry 6'dan ilk bilgiler bugün PlayStation Store'un Hong Kong sitesinde ortaya çıktı. Beklenildiği gibi Breaking Bad ve The Mandalorian'ın yıldızı Giancarlo Esposito serinin yeni oyununda kötü adam olarak rol alacak. Ubisoft, sızıntının...

Far Cry 6'dan ilk bilgiler bugün PlayStation Store'un Hong Kong sitesinde ortaya çıktı. Beklenildiği gibi Breaking Bad ve The Mandalorian'ın yıldızı Giancarlo Esposito serinin yeni oyununda kötü adam olarak rol alacak. Ubisoft, sızıntının ardından Far Cry 6'nın ilk teaser'ını paylaştı ve oyunun yakında duyurulacağını ortaya koydu.

Ubisoft Türkiye Twitter hesabından yapılan paylaşımda Far Cry 6'nın kısa bir teaser videosu yer alıyor. Elbette söylentilerin merkezindeki Esposito, videoda ön planda ve düşünceli bir tavırla purosunu yakıyor. Videoya eklenen "Anton bu durumdan hoşlanmayacak. Pazar günü UbiForward'da görüşmek üzere..." mesajı sızıntıya atıfta bulunuyor. Tweet, oyunun Ubisoft Forward etkinliği sırasında duyurulacağını doğruluyor.

Far Cry 6, Ubisoft Forward etkinliğinde duyurulacak

Far Cry 6

PlayStation Store'da sızdırılan Far Cry 6 sayfasına göre Esposito, Yara adlı tropikal bir bölgenin acımasız diktatörü Anton Castillo olarak karşımıza çıkacak. Oyunun kapak görseli, bu kurgusal ülkenin Küba'dan ilham aldığını gösteriyor. Oyuncular Yara'nın diktatörünü devirmeyi amaçlayan bir gerilla savaşçısı olan Dani Rojas rolünü üstlenecek. Rojas, bu zorlu görevi tamamlamak için çok çeşitli araçlar, silahlar ve hayvanlardan yararlanacak.

Oyuncular Far Cry 6'da serinin en geniş haritasını deneyimleyecek. Tropikal güzellikleri keşfederken yemyeşil ormanlardan, plajlardan geçecek ve başkent Esperanza'da dolaşacaklar. PlayStation Store sızıntısında oyunun 18 Şubat 2021'de geleceği belirtiliyordu.

Ubisoft Forward, 12 Temmuz Pazar günü saat 22:00'de gerçekleşecek. Etkinlik sırasında Watch Dogs 2, Uplay üzerinden herkese ücretsiz olarak verilecek. Detaylara buradan erişebilirsiniz.

Far Cry 6 için yayınlanan teaser: