Far Cry 6'nın sinematik fragmanı sızdırıldı

Far Cry 6'nın sinematik fragmanı sızdırıldı
Ubisoft, bugün gerçekleştireceği Ubisoft Forward etkinliğinde Far Cry 6'yı duyurmayı planlıyor. Etkinlik öncesinde oyunun çıkış tarihi, kapak görseli ve karakterlerine kadar birçok bilgi ortaya çıktı. Son olarak oyunun fragmanı...

Ubisoft, bugün gerçekleştireceği Ubisoft Forward etkinliğinde Far Cry 6'yı duyurmayı planlıyor. Etkinlik öncesinde oyunun çıkış tarihi, kapak görseli ve karakterlerine kadar birçok bilgi ortaya çıktı. Son olarak oyunun fragmanı da sızıntılar arasında yerini aldı.

Far Cry serisinin yeni oyununa yönelik sızıntılar dur durak bilmiyor. Far Cry 6'nın Ubisoft Forward'da gösterilmesi planlanan fragmanı, Fransız bir web sitesi tarafından yayınladı. Ancak sinematik fragman; Twitter, Reddit ve ResetEra gibi platformlarda yayılmaya başladıktan kısa bir süre sonra telif hakkı gerekçesiyle kaldırıldı.

Far Cry 6'nın sinematik fragmanı diktatör ve oğlu Diego'ya odaklanıyor

Far Cry 6

Fragman sızıntısı, Far Cry 6'ya dair birçok bilginin PlayStation Store Hong Kong sayfasında ortaya çıkmasının ardından geldi. Fragman, oyunun geçtiği kurgusal Yara bölgesinde geçiyor. Diktatör Anton Castillo ve oğlu Diego'nun yaşadığı, isyan sonrası yıkıma sürüklenen bir şehri tasvir ediyor.

Görüntülerde müzik dinleyen ve bir model araba yapan Diego'yu babası dışarı çıkararak pimi çekilmiş bir el bombası veriyor onu isyancılara atmaya teşvik ediyor. Bu da bölgede gerçekleşmekte olan devrimi ortaya koyuyor. Diego, her ne kadar bombayı atmak istemiyor gibi görünse de ve ne karar verdiği gösterilmiyor. Son olarak oyunun kapak görseliyle birlikte şimdiki ve yeni nesil platformlar için çıkış tarihi gösteriliyor.

Video, Ubisoft'un yoğun çabalarıyla kaldırılmış olsa da, izlemek için çok fazla beklemeyeceğiz. Bu akşam 22.00'da gerçekleşecek Ubisoft Forward etkinliğinde daha fazlasını öğreneceğiz. Ayrıca etkinlikte Watch Dogs 2 ücretsiz olarak dağıtılacak.

Far Cry 6'nın sızdırılan fragmanını buradan izleyebilirsiniz. Diego'nun Far Cry 3'teki Vaas olabileceğini öne süren iddialara buradan ulaşabilirsiniz. Far Cry 6'nın 18 Şubat 2021'de çıkması bekleniyor.

Far Cry 6 fragmanından ekran görüntüleri:

far cry 6 fragman sızıntı

Far Cry 6 fragman sızıntı

Far Cry 6 fragman

far cry 6 fragmanı

far cry 6 fragman sızıntı