Far Cry 6'nın kapağındaki çocuğun Vaas olduğu iddia ediliyor

Far Cry 6'nın kapağındaki çocuğun Vaas olduğu iddia ediliyor
Far Cry 6'nın kapak görselinden çıkış tarihine ve karakterlerine kadar birçok bilgi ortaya çıktı. Kapak görselindeki çocuğun, oyunun acımasız diktatörü Anton Castillo'nun oğlu Diego olduğu biliniyor. Ancak yeni bir iddia,...

Far Cry 6'nın kapak görselinden çıkış tarihine ve karakterlerine kadar birçok bilgi ortaya çıktı. Kapak görselindeki çocuğun, oyunun acımasız diktatörü Anton Castillo'nun oğlu Diego olduğu biliniyor. Ancak yeni bir iddia, Diego'nun aslında serinin geçmişiyle bağlantılı olduğunu öne sürüyor.

IGN’den Joe Skrebels'ın attığı bir tweet'te Far Cry 6'nın kapak görselindeki çocuk ile Far Cry 3'ün kötü karakteri Vaas arasındaki benzerliğe dikkat çekti. Skrebels, aşağıdaki görselde vurgulandığı gibi Diego adlı çocuğun Far Cry 3'ün karizmatik kötüsü Vaas olabileceğini ortaya koyuyor.

Far Cry 6'daki çocuk, Vaas'ın çocukluğu olabilir mi?

Far Cry 6, Vaas, Far Cry 3

Far Cry 6'daki Diego adındaki çocuğun yukarıda görebileceğiniz üzere Vaas gibi kaşının üzerinde bir yara izi olduğu görünüyor. Aslında karakterin oyundaki versiyonunda yara izi yok, ancak karakteri canlandıran aktör Michael Mando'nun bu fotoğrafında yara izi göze çarpıyor.

Her iki karakterde de yara çizgisi aynı yerde ve bu sadece bir başlangıç. Vaas, 1985'te Far Cry 3'ün geçtiği Rook Adaları'nda doğduğu biliniyor. Ancak Vaas'ın Rook Adaları'ndan ayrılarak diktatör babasıyla başka bir adada yaşadığına ve daha sonra geri döndüğüne dair bir bilgi yok.

Far Cry 3, Vaas

Skrebels'in tweet'i internette teorileri tetiklemeye başladığında, sosyal medya kullanıcıları Mando'nun Nisan ayında Reddit üzerinden katıldığı soru cevap etkinliğinde dile getirdiği Far Cry'a geri dönme isteğine işaret etti.

Mando, "Vaas benim içimdeki hayvan ve bu karakteri birlikte yaratmış olmak benim için her zaman değerli olacak. Hala Vaas olarak tanınıyorum ve hala o karaktere sevgi duyulduğunu hissediyorum. Bu beni çok mutlu ediyor. Kim bilir... Belki de rolümü çok yakında tekrarlarım :p İzlediğiniz için teşekkür ederim" ifadelerini kullanmıştı.

Diğer yandan Far Cry 6'nın kötü adam rolünü oynayacak olan Giancarlo Esposito'nun Mando ile birlikte Better Call Saul dizisinde birlikte rol aldıklarına da dikkat çekiliyor. Aktörler, Far Cry serisinin yeni oyununda da birlikte çalışmaya karar vermiş olabilir. Elbette bu, Diego'nun genç Vaas olup olmadığını kanıtlamaz ve oyun çıkana kadar bunu doğrulamak pek mümkün görünmüyor.

Peki siz ne düşünüyorsunuz? Far Cry 6'daki çocuk Vaas olabilir mi? Yorumlarda fikirlerinizi belirtebilirsiniz. Ayrıca Far Cry 6 hakkında ortaya çıkan bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.