DualSense, Bu Akşam Summer Game Fest'te Canlı Olarak Gösterilecek

DualSense, Bu Akşam Summer Game Fest'te Canlı Olarak Gösterilecek
Sony, DualSense'i görselleri ve özellikleriyle tanıtsa da, gerçek görüntülerin eksikliği nedeniyle kontrol cihazının boyutuna dair net bir bilgi edinememiştik. Ancak The Game Awards ve Gamescom gibi dünya çapındaki etkinliklerin...

Sony, DualSense'i görselleri ve özellikleriyle tanıtsa da, gerçek görüntülerin eksikliği nedeniyle kontrol cihazının boyutuna dair net bir bilgi edinememiştik. Ancak The Game Awards ve Gamescom gibi dünya çapındaki etkinliklerin yapımcısı Geoff Keighley, yarın PlayStation 5'in oyun kolunu ilk kez gösterecek.

Geoff Keighley, Twitter hesabından bir video paylaşarak kontrol cihazını ilk kez gösterdi. Görüntüler Dualsense'in sızdırılan fotoğrafından daha iyi ve net bir bakış sunuyor. Yapımcı oyun kolunu bugün gerçekleşecek olan Summer Game Fest etkinliğinde karşımıza çıkaracak. Artık DualSense'in boyutuna ve gerçekte nasıl göründüğüne dair daha fazlasını öğrenmeye yakınız.

DualSense'in gösterildiği Summer Fest açıklaması:

Summer Game Fest Twitter hesabı ise ilginç bir şekilde aynı görüntüleri paylaşarak farklı bir açıklama yaptı ve, PlayStation 5'e ilk bakış sunacaklarını belirtti. Belki de etkinlikte DualSense'ten daha fazlasını görebiliriz. Etkili bir sunum için DualSense ile PS5 üzerinden bir demo oynanabilir. Ne ile karşılaşacağımızı kestirmek şimdilik zor.

Belki de Summer Game Fest sırasında, Sony'nin Oyunun Geleceği etkinliğinde kısa bir süre teaser ile sergilediği kullanıcı arayüzüne dair daha fazlasını görebiliriz. PlayStation 5 kullanıcı arayüzünün baştan aşağı yeniden tasarlandığını biliyoruz ve bu etkinlik yeni ekran görünümünün evrimi hakkında konuşmak için iyi bir fırsat olabilir.

playstation 5, ps5, dualsense oyun kolu

DualSense'in yer aldığı görüntülere dayanarak, yeni kontrol cihazının Dualshock 4'e göre daha dolgun olduğu söylenebilir. DualSense'in yüzey alanı kesinlikle daha büyük olsa da, videolarda diğer oyun kollarına göre çok büyük görünmüyor. Belki de referans için DualShock 4 ile yan yana karşılaştırma yapılabilir.

DualSense kontrol cihazının hissiyatı, oyun deneyimi ve daha fazla bilgi etkinlikte gelecek. Yeni nesil oyun kolu dokunsal özellikleriyle büyük bir değişimi temsil ediyor. Geoff Keighley'in kontrol cihazını sergileyeceği Summer Game Fest 17 Temmuz (bugün) TSİ 19.00'da başlayacak. Canlı yayını buradan izleyebilirsiniz.

DualSense ilk bakış videosu: