Dreams'e Ücretsiz Güncellemeyle PSVR Desteği Geldi

Dreams'e Ücretsiz Güncellemeyle PSVR Desteği Geldi
Dreams, Nisan 2019'da PS4'te erken erişim dönemine girmesinin ardından PSVR desteğine kavuştu. Ardından zaman içinde yavaş yavaş gelişti ve birbirinden yaratıcı içerikler üreten bir topluluğa kavuştu. Oyunda olasılıklar sınırsız...

Dreams, Nisan 2019'da PS4'te erken erişim dönemine girmesinin ardından PSVR desteğine kavuştu. Ardından zaman içinde yavaş yavaş gelişti ve birbirinden yaratıcı içerikler üreten bir topluluğa kavuştu. Oyunda olasılıklar sınırsız ve artık sanal gerçeklik imkanı var.

Media Molecule, PSVR desteğini ücretsiz güncelleme yoluyla oyuna ekledi. Geliştirici ayrıca sanal gerçeklik desteğinin getirdiği imkanları gösteren bir fragman yayınladı. PSVR desteği, videoda görüldüğü üzere birinci şahıs nişancı oyunları ve Moss tarzı platform oyunları yapabilmeye olanak sağlıyor. Bu daha başlangıç ve ilerleyen zamanlarda oyunculara daha fazlasını yapabilme imkanı sunulacak.

Dreams ile artık PSVR deneyimleri geliştirilebilecek

Dreams Erken Erişim duyurusu

Dreams oyuncuları, artık içeriklerine PSVR üzerinden erişim sağlayabiliyor. İçerik üreticileri, VR içinde içerikler oluşturabilecek ve çevrimiçi özellikleri kullanabilecek. Ayrıca topluluk tarafından oluşturulan seviyeleri ve içerikleri deneyimleyebilecek. Oyun artık hem standart DualShock 4 kolunu hem de PlayStation Move hareket kontrol cihazlarını destekliyor.

Media Molecule, güncelleme yayınlanmadan önce yaptığı açıklamada güncellemeden önce üretilen tüm içeriklerin "Non-VR" (VR Olmayan) olarak işaretleneceğini duyurdu. İçerik üreticilerinin bir projeyi VR uyumlu olarak işaretleyebilmek için içeriği önce kendileri VR'da denemeleri gerekiyor. Oyunun orijinal campaign içeriği Art Dreams, PSVR'da oynanamayacak.

Dreams, PSVR desteğine kavuşmasının ardından PlayStation Store'da %25 indirime girdi. Ayrıca PS Plus aboneleri oyunu ek %5 indirimle alabiliyor. Oyuna gelen sanal gerçeklik desteğini gösteren yeni fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Dreams için yayınlanan VR desteği fragmanı: