Dragon Age 4'ün sahne arkası ve konsept görüntüleri yayınlandı

Dragon Age 4'ün sahne arkası ve konsept görüntüleri yayınlandı
BioWare'in bir sonraki Dragon Age oyunu olarak tanımladığı Dragon Age 4 hala geliştirme aşamasında. Stüdyo, oyun üzerinde geliştiriciler, hikaye ve aktörler hakkında konuşurken bazı oyundan konsept görüntüleri paylaştı. Gamescom...

BioWare'in bir sonraki Dragon Age oyunu olarak tanımladığı Dragon Age 4 hala geliştirme aşamasında. Stüdyo, oyun üzerinde geliştiriciler, hikaye ve aktörler hakkında konuşurken bazı oyundan konsept görüntüleri paylaştı. Gamescom Açılış Gecesi canlı yayını, hala ilerlemekte olan oyunun perde arkasına geniş bir bakış sundu.

BioWare, Dragon Age 4'ün gelişiminin erken aşamalarında olduğunu belirtti. Ancak bu, gösterecek şeyleri olmadığı anlamına gelmiyor. Yeni bölgeler ve aksiyon tabanlı oynanışa dair detaylar, BioWare'in yeni Dragon Age oyununun daha başında olduğunu ortaya koyuyor. Ekip karakterlerin yeterince güçlü olmadığı bir dünyada oyuncu seçiminin önemine vurgu yapıyor.

Dragon Age 4, konsept

Paylaşılan videoda oynanış mekaniklerinin modelleme aşamasından görüntüler de veriliyor. Ayrıca büyüleri büyük bir kalkanla engelleyen bir karakter dahil olmak üzere bazı savaş sahneleri ve yaratıklara dair içerikler de var. Yeni oyunun Dragon Age Inquisition ile benzer savaş tarzına yöneldiği görülüyor. Yine de nihai sürümde her şeyin değiştiğini görebiliriz.

Görüntülerde önceki oyunlardan bilinen karakterlerin yanı sıra yeni karakterlerden bazı sesler sunuluyor. Seslendirme sanatçıları, stüdyolarının güvenliği ve rahatlığından bahsediyor. Bununla birlikte Dragon Age 4'ün hikayesi hakkında ayrıntılar arıyorsanız, henüz erken olduğunu belirtelim.

Geliştirme aşamasındaki Dragon Age 4 için çıkış tarihi söylemek elbette zor. Oyun hakkında daha fazlası öğrenmek için BioWare'den gerçek bir fragman beklemek zorunda kalacağız.

Dragon Age 4 için yayınlanan video: