DOOM Eternal için ücretsiz Render Modları yayınlandı

DOOM Eternal için ücretsiz Render Modları yayınlandı
DOOM Eternal, bugün oyunun görünümünü tamamen değiştirebileceğiniz çok sayıda Render Modları aldı. Oyunu farklı grafik tarzlarında deneyimlemeyi sağlayan bu modlar, tüm oyunculara ücretsiz olarak sunuldu. Üstelik tercih edebileceğiniz...

DOOM Eternal, bugün oyunun görünümünü tamamen değiştirebileceğiniz çok sayıda Render Modları aldı. Oyunu farklı grafik tarzlarında deneyimlemeyi sağlayan bu modlar, tüm oyunculara ücretsiz olarak sunuldu. Üstelik tercih edebileceğiniz çok sayıda seçenek var.

Render Modu ile gelen efektler arasında Cinematic, Black and White, Dots ve hızlı tempolu nişancıya retro esintiler getiren birkaç mod daha yer alıyor. Yayıncı Bethesda ve geliştirici id Software, 8 farklı Render Modunun DOOM Eternal üzerindeki etkilerini gösteren bir tanıtım videosu da yayınladı.

DOOM Eternal'a gelen Render Modları:

  • Retro Handheld
  • Black and White
  • VHS
  • Dots
  • Classic
  • Retro Console
  • Cinematic
  • Gritty

DOOM Eternal, geçtiğimiz Mart ayında piyasaya sürüldü ve oyuncular tarafından ilgiyle karşılandı. id Software o zamandan beri deneyimi iyileştirmek yeni güncellemeler yayınladı. Örneğin, Mayıs ayında gelen Update 1 yaşam kalitesi iyileştirmeleri, Empowered Demons (Güçlendirilmiş Şeytanlar) ve çeşitli Battlemode iyileştirmeleri sundu. Haziran ayının sonlarında yayınlanan Update 2 ise yeni bir Battlemode Arenası, yeni etkinlikler ve çeşitli iyileştirmelerle geldi.

DOOM Eternal için ufukta da daha fazla içerik var. id Software, bu ayın başlarında düzenlenen QuakeCon at Home etkinliği sırasında DOOM Eternal'ın ilk hikaye DLC'si olan The Ancient Gods, Part One için duyuru fragmanı paylaşmıştı. Genişleme, 27 Ağustos TSİ 21:00'de gamescom'un Açılış Gecesi Canlı Yayınında sergilenecek.

DOOM Eternal şu anda PS4, Xbox One, PC ve Google Stadia platformlarında oynanabilir. Popüler nişancı, bu yıl içinde Nintendo Switch'e de gelecek ancak henüz kesin bir çıkış tarihi açıklanmadı. Yeni Render Modlarının gösterildiği fragmanı aşağıda izleyebilirsiniz.

DOOM Eternal'ın görünümünü baştan aşağı değiştiren Render Modları: