Disintegration, Hafta Sonu Boyunca Oynaması Ücretsiz Olacak

Disintegration, Hafta Sonu Boyunca Oynaması Ücretsiz Olacak
V1 Interactive'in birinci şahıs nişancı oyunu Disintegration için ücretsiz hafta sonu başlıyor. Halo'nun yaratıcısı Marcus Lehto tarafından yönetilen oyunu PS4, Xbox One ve Steam üzerinden kısa bir süre için ücretsiz olarak...

V1 Interactive'in birinci şahıs nişancı oyunu Disintegration için ücretsiz hafta sonu başlıyor. Halo'nun yaratıcısı Marcus Lehto tarafından yönetilen oyunu PS4, Xbox One ve Steam üzerinden kısa bir süre için ücretsiz olarak oynayabileceksiniz.

Disintegration, 30 Temmuz - 3 Ağustos tarihleri arasında oynaması ücretsiz olacak ve oyuncular bu süre zarfında oyunun çok oyunculu rekabetçi modlarını tek başlarına veya arkadaşlarıyla birlikte deneyimleyebilecek. V1 Interactive ekibi, en son oyunun eşleştirme sisteminde değişiklikler yaptı. Değişiklikle birlikte takımlardaki boşluklar hemen dolduruluyor ve eşleşmeyen oyuncular en aza indiriliyor.

Disintegration, ücretsiz hafta sonu

Disintegration'ın ücretsiz hafta sonu ne zaman başlıyor?

  • PS4: 30 Ağustos TSİ 19:00 - 3 Ağustos TSİ 19:00
  • Steam: 30 Ağustos TSİ 20.00 - 3 Ağustos TSİ 20.00
  • Xbox One: 30 Ağustos TSİ 10:00 - 3 Ağustos TSİ 09:59

Yakın bir geleceği konu alan Disintegration'da insanlığın kaderi Entegrasyona, yani insan beyinlerinin robotik cihazlarda saklanması için geliştirilen bir teknolojiye bağlı. Oyunda eski Gravcycle pilotu Romer Shoal olarak, entegre edilmiş fakat eski anılarını unutmak istemeyen küçük bir direniş örgütüne liderlik edeceksiniz. Rayonne kuvvetleri insanlığın son kalıntılarını da ortadan kaldırmaya çalışırken, kurtuluş için tek umut Romer ve direniş örgütünde olacak.

Genel olarak tüm ücretsiz hafta sonu etkinliklerinde olduğu gibi, Disintegration'ı daha sonra satın almaya karar veren oyuncular ilerlemelerini, eklentilerini, başarımlarını ve kupalarını tam oyuna aktarabilecek. Oyun, ücretsiz hafta sonu boyunca tüm platformlarda yüzde 40 indirimle satılacak.

Disintegration için PlayStation Store ve Microsoft Store'da (Xbox Live Gold ile) indirimler şimdiden başladı.