Dirt 5'in Özelliklerini Tanıtan Yeni Fragman Yayınlandı

Dirt 5'in Özelliklerini Tanıtan Yeni Fragman Yayınlandı
Codemasters, yarış tutkunlarının heyecanla beklediği Dirt 5'in özelliklerini tanıtmaya devam ediyor. Geliştirici, yeni oyunundan farklı konumları, araç sınıflarını, detaylı fotoğraf modunu ve deneyimi geliştiren bazı önemli...

Codemasters, yarış tutkunlarının heyecanla beklediği Dirt 5'in özelliklerini tanıtmaya devam ediyor. Geliştirici, yeni oyunundan farklı konumları, araç sınıflarını, detaylı fotoğraf modunu ve deneyimi geliştiren bazı önemli noktaları gösteren yeni bir fragman yayınladı.

PlayStation5 ve Xbox Series X için duyurulan oyunlardan biri olan Dirt 5, piyasaya sürüldükten sonra yeni nesil sürümüyle karşımıza çıkacak. Oyun, ilk olarak Microsoft'un Xbox Series X'e gelecek oyunları tanıttığı etkinlik sırasında açıklanmıştı. Dirt 5, yeni özellikleriyle birlikte serinin en kapsamlı oyunu olacak.

Dirt 5'in yeni fragmanı oyundaki yenilikleri sergiliyor

Dirt 5

Dirt 5 fragmanı oyundaki farklı araba sınıflarını sergiliyor. Daha önce açıklandığı üzere oyunda klasik ralli araçlarından günümüzün performans otomobillerine kadar toplam 12 araba sınıfı olacak. Ayrıca, Asya'dan Latin Amerika'ya kadar dünyanın çeşitli yerlerinden 10 yeni konum ve oyun içi off-road etkinlikleri gösteriliyor. Oyunun bazı çevrimiçi ve yerel çok oyunculu modlarına da hızlı bir bakış sunuluyor.

Uncharted serisinde Nathan Drake'i seslendiren Nolan North ve The Last of Us serisinde Joel'i seslendiren Troy Baker, Dirt 5'in hikaye odaklı kariyer modunu seslendirdi. Bununla birlikte, yeni fragman çoğunlukla Dirt 5'in çok oyunculu modlarına ve off-road yarışlarına çeşitlilik getirecek özelliklerine vurgu yapıyor.

Yukarıdaki özelliklerle birlikte, Dirt 5 lansmanda editör ve fotoğraf moduyla gelecek. Ayrıca, Gymkhana gibi serinin bazı ikonik oyun modları yeni oyunda geri dönecek. Oyun, 9 Ekim'de PS4, Xbox One, PC ve Stadia için çıkacak. İlerleyen zamanlarda PS5 ve Xbox Series X versiyonları da gelecek.

Dirt 5'in yeni fragmanı: