Cuphead'in PS4 Versiyonu PlayStation Store'da Göründü

Cuphead'in PS4 Versiyonu PlayStation Store'da Göründü
StudioMDHR'nin 1930'ların çizgi filmlerinden esinlenen platform oyunu Cuphead, yakında PlayStation 4'e gelecek gibi görünüyor. Oyun, PlayStation Store'da "Yeni Oyunlar" etiketi altında göründü. Elbette bazı kullanıcılar, sızıntı...

StudioMDHR'nin 1930'ların çizgi filmlerinden esinlenen platform oyunu Cuphead, yakında PlayStation 4'e gelecek gibi görünüyor. Oyun, PlayStation Store'da "Yeni Oyunlar" etiketi altında göründü. Elbette bazı kullanıcılar, sızıntı mağazadan kaldırılmadan önce ekran görüntülerini almayı başardı.

Cuphead ilk olarak Eylül 2017'de PC ve Xbox One için piyasaya sürüldü. Platform oyunu daha sonra 2019 yılında Nintendo Switch'e geldi. Hatta oyuncuların Tesla otomobillerde oynayabilecekleri bir versiyonu bile var. Tüm bu sürümlerin ardından, oyunun PS4'e gelmesi sadece zaman meselesiydi.

Cuphead, yakında PlayStation 4 sürümüyle gelebilir

Cuphead, PS4, PlayStation Store

Wario64 adlı Twitter kullanıcısı, Cuphead'in PlayStation Store'daki ekran görüntüsünü paylaştı. Ayrıca yakın zamanda Geoff Keighley tarafından paylaşılan bir gönderiye dikkat çekti. The Game Awards'ın yapımcısı olan Keighley, Summer Game Fest etkinliği öncesinde yaptığı bir paylaşımda, "en sevdiğimiz indie oyun stüdyolarından birinin özel bir güncellemesi olacağını" belirtti. Yani oyunun PS Store'da görünmesi tesadüf değil gibi görünüyor.

Cuphead, büyük ölçüde boss savaşlarına odaklanan klasik bir platform oyunu. Oyun 1930'ların çizgi filmlerinden esinlenilen görselleri, sesleri, caz müzikleri geleneksel elle çizilmiş animasyonlarıyla nostaljik bir esinti vadediyor. Oyunun tuhaf dünyalarında gezinirken, yeni silahlar alıp süper güçlü hareketler öğrenebiliyorsunuz. Şeytana borcunuzu geri ödemeye çalışırken gizli sırları keşfediyor, Cuphead veya Mugman olarak tek oyunculu veya yerel kooperatif olarak oynayabiliyorsunuz.

Geliştirici StudioMDHR, Cuphead 2017 yılında piyasaya sürülmeden önce oyunun PC ve Xbox One'a özel kalacağını doğrulamıştı. Ancak yakında PlayStation 4 oyuncuları da bu özel deneyime yakında erişebilecek gibi görünüyor.