Crysis Remastered'ın ertelenen sürümleri bu hafta gelebilir

Crysis Remastered'ın ertelenen sürümleri bu hafta gelebilir
Crytek, bu yazın başlarında Crysis Remastered'ı duyurmuştu. Heyecanla beklenen oyunun ilk fragman yayınlandığında izleyenlere pek de iç açıcı gelmemişti. Ardından serinin hayranları, özellikle grafik tarafındaki yetersizlikleri...

Crytek, bu yazın başlarında Crysis Remastered'ı duyurmuştu. Heyecanla beklenen oyunun ilk fragman yayınlandığında izleyenlere pek de iç açıcı gelmemişti. Ardından serinin hayranları, özellikle grafik tarafındaki yetersizlikleri eleştiri yağmuruna tutmuş ve geliştirici oyunu erteleme kararı almıştı. Ancak Crysis Remastered, çok yakında oyuncularla buluşacak.

YouTube kanalı PlayStation Access kısa süre önce Crysis Remastered'ın 21 Ağustos Cuma günü PS4 için geleceğini iddia eden yeni bir video yükledi. Eğer bu bilgi doğruysa, oyunun aynı tarihte muhtemelen Xbox One ve PC'ye de gelecektir. Crytek, çıkış tarihini henüz doğrulamasa da, Twitter hesabı üzerinden bir teaser paylaştı.

Crytek'ten Crysis Remastered için teaser geldi

Crysis Remastered için ortaya atılan yeni çıkış tarihi resmi bir açıklamaya dayanmıyor. Ancak Crysis Twitter hesabı, kısa bir süre önce oyun hakkında hakkındaki yeni bilgilerin çok yakında geleceğini belirterek çıkış tarihinin yakın olduğuna işaret etti. Crytek paylaşımında, "Raptor Takımı, inişe hazırlanın! Bekleyiş neredeyse sona erdi ve buna değeceğine dair söz veriyoruz!" ifadelerine yer verdi.

Oyunculara bu noktadan sonra sadece sabretmek kalıyor. Oyunun ertelenmesinin ardından beklentiler arttı ve Crytek'in nasıl geliştirmeler yaptığını merakla bekliyoruz. Crysis Remastered, PS4, Xbox One ve PC platformlarına gelmek için geç kalsa da, Nintendo Switch kullanıcıları 23 Temmuz'da oyuna kavuştu.

Crysis Remastered, Crytek

Oyunun Nintendo Switch sürümü, birçok yenilikle gelmişti. Öncelikle bitki örtüsü mermilerden etkileniyor. Bitkilere ve ağaçlara ateş ettiğinizde gerçekçi bir şekilde hareket ediyor. Yıkılabilir ortamlar ve objeler de dikkat çeken özelliklerden biri. Etraftaki nesnelere ateş ederek parçalayabiliyor, hatta aydınlatmalara bile hasar verebiliyorsunuz. Crysis Remastered aynı zamanda dinamik bir aydınlatmaya sahip ve voksel tabanlı küresel aydınlatma (SVOGI) sunuyor. Bu, ışıkları ve ve güneş ışınlarını daha gerçekçi hale getiriyor.

Crysis Remastered ertelenen sürümleriyle yakında diğer platformlara da gelecek. Gelecek haber ve duyuruları sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Bu arada Crytek tarafından yayınlanan 8K duvar kağıdını buradan indirebilirsiniz.