CoD: Warzone'un Gulag haritası, Fortnite'ta yeniden tasarlandı

CoD: Warzone'un Gulag haritası, Fortnite'ta yeniden tasarlandı
Fortnite, battle royale modunda oyunculara Call of Duty: Warzone'daki Gulag gibi ikinci bir şans vermiyor. Ancak bir Warzone oyuncusu, Gulag hapishanesini kreatif modu sayesinde Fortnite'a taşımayı başardı. Üstelik ortaya çıkan sonuç...

Fortnite, battle royale modunda oyunculara Call of Duty: Warzone'daki Gulag gibi ikinci bir şans vermiyor. Ancak bir Warzone oyuncusu, Gulag hapishanesini kreatif modu sayesinde Fortnite'a taşımayı başardı. Üstelik ortaya çıkan sonuç son derece tatmin edici.

Reddit kullanıcısı ve Fortnite tasarımcısı NO-SWEAT-POLICE, çalışmasını Fortnite Creative başlığı altında paylaştı ve oyunculardan arenayı test etmelerini istedi. Kullanıcı ayrıca Gulag haritasının farklı versiyonlarını da tasarladı. En az Call of Duty: Warzone'daki orijinali kadar gerçekçi göründüğünü söyleyebiliriz.

Call of Duty: Warzone'daki Gulag haritasının Fortnite versiyonu:

Call of Duty: Warzone, Gulag, Fortnite Kreatif

Call of Duty: Warzone, Gulag, Fortnite Kreatif

Call of Duty: Warzone, Gulag, Fortnite Kreatif

Gulag, Call of Duty: Warzone ile birlikte battle royale türüne önemli bir yenilik olarak geldi. Oyuncular, battle royale arenasında öldüklerinde mini hapishane haritası onlara son bir şans daha veriyor. Mücadelede hayatta kalmak için son bir şans elde etme hissini başarılı bir şekilde yansıtıyor.

Fortnite oyuncuları, tasarımın altına yaptığı yorumlarda Gulag benzeri bir özelliğin oyunda nasıl görünebileceğini tartışıyor. Bazıları, izole bir adanın oyuncuların büyük savaşa geri dönme şansı verebileceğini olduğunu öne sürdü. Fortnite için de benzer bir mekanik başarılı olabilirdi. Ancak Epic Games'ten şimdiye kadar bu tarz bir yeniliğe yönelik bir açıklama gelmedi.

Fortnite Kreatif, oyuncuların kendi tasarımlarını yaratabildikleri önemli bir özellik. Warzone'daki Gulag haritasının gerilimini yaşamak isteyen oyuncular için harika bir tasarım olduğu söylenebilir.