Call of Duty: Warzone oyuncusu, rakibini ölü taklidi yaparak avladı

Call of Duty: Warzone oyuncusu, rakibini ölü taklidi yaparak avladı
Battle royale oyunlarında rakibinizi alt etmenin tek yolu çatışmak değil. Kimi zaman kurduğunuz tuzaklar da etkili sonuçlar verebiliyor. Call of Duty: Warzone'da bir oyuncu, ölü taklidi yaparak rakibini hiç ummadığı bir şekilde...

Battle royale oyunlarında rakibinizi alt etmenin tek yolu çatışmak değil. Kimi zaman kurduğunuz tuzaklar da etkili sonuçlar verebiliyor. Call of Duty: Warzone'da bir oyuncu, ölü taklidi yaparak rakibini hiç ummadığı bir şekilde tuzağa düşürdü.

Reddit kullanıcısı Lambeauleap80, paylaştığı bir videoda rakibini tek mermi sıkmadan akıllıca bir hamleyle nasıl avladığını gösterdi. Oyuncu, önce tüm silahlarını ve eşyalarını bıraktı, ardından yerdeki eşyaların arasında eğilerek rakibinin gelmesini bekledi. Her ne kadar riskli bir hamle olsa da her şey yolunda gitti.

Call of Duty: Warzone oyuncusunun rakibine kurduğu akılalmaz tuzak

I couldn't stop laughing at this death chat reaction after faking my death actually worked from r/CODWarzone

Lambeauleap80, rakibini sinsice takip edip ardından dikkatini çekerek tuzağa doğru çekti. Gelmeden önce tüm silahlarını ve eşyalarını bırakarak arasına saklandı. Hazır bir ganimete kim dayanabilir ki? Rakibi geri döndüğünde ganimeti gördü ve yağmalamaya başladı. Tam o sırada adamımız ganimetin içinden çıkarak rakinibi yumruklayarak Gulag'a gönderdi.

Tuzağa düşen oyuncu, ölüm sohbetinde "O ölmemiş!" diyerek başına geleni anlasa da, iş işten geçti. Lambeauleap80, kurduğu tuzağı anlattığı gönderide, "Ölü taklidi yaptıktan sonra bu ölüm sohbetine gülmekten kendimi alamadım" dedi. Her oyunda olduğu gibi Call of Duty: Warzone'da da ilginç tuzaklar var. O yüzden her an tetikte olun!

Call of Duty: Warzone'un 5. Sezon güncellemesi, battle royale deneyimine pek çok yeni içerik getirdi. Artık haritada dolaşan bir ganimet treni var. Ayrıca stadyum ve tren istasyonu açıldı. Ayrıca oyunda gösterilen gizemli bir mesaj, Call of Duty serisinin yeni oyununun yakında duyurulabileceğine işaret ediyor. Hatta bir sızıntıya göre oyun bugün açıklanabilir. Gelecek güncellemeler için takipte kalın!