Call of Duty: Modern Warfare'in 5. Sezon fragmanı yayınlandı

Call of Duty: Modern Warfare'in 5. Sezon fragmanı yayınlandı
Call of Duty yayıncılarının Modern Warfare ve Warzone'un 5. Sezon teaser'larını paylaşmalarının ardından, Activision ve Infinity Ward, nihayet yeni sezon için fragman yayınladı. Yayınlanan fragmanda yeni sezonun başlangıç tarihi...

Call of Duty yayıncılarının Modern Warfare ve Warzone'un 5. Sezon teaser'larını paylaşmalarının ardından, Activision ve Infinity Ward, nihayet yeni sezon için fragman yayınladı. Yayınlanan fragmanda yeni sezonun başlangıç tarihi de onaylandı.

Call of Duty: Modern Warfare'in yeni sezon fragmanı, savaş alanına yeni operatörler getiren Shadow Company grubuna odaklanıyor. Oyuncular bu gruba Modern Warfare 2'den de aşinalar. Görüntülerde Armistice grubunun konuşmasının ardından yayın kesilerek Shadow Company gösteriliyor. Sonrasında Verdansk haritasının enkaza dönüşümü göze çarpıyor. Bu değişimin haritadaki değişikliklere mi, yoksa yaklaşmakta olan bir etkinliğe mi işaret ettiği bilinmiyor.

Call of Duty: Modern Warfare ve Warzone için yeni operatörler yolda

Call of Duty: Modern Warfare, Warzone, 5. Sezon, Shadow Company

Call of Duty: Modern Warfare'in 5. sezon fragmanında birkaç sahnede son sezonda teorilerin merkezine oturan gizemli sığınaklara da odaklanıyor. Elbette son teaser'da göze çarpan Stadyum da görüntülerin merkezinde ve Stadyumun 5. sezonla birlikte açılabileceği düşünülüyor. Teaser görüntülerinde Stadyum bölgesinde bir patlama olacağı ortaya çıkmıştı. Yeni fragmanla birlikte bu patlamanın Shadow Company ile bağlantısı olduğunu söyleyebiliriz.

Call of Duty: Modern Warfare, Warzone, 5. Sezon, Shadow Company

Activision, Shadow Company'den gelecek ilk üç Operatör de dahil olmak üzere bazı bilgiler sunuyor. Bu operatörler Rozlin "Roze" Helms, Velikan ve Marcus "Lerch" Ortega olacak. Roze şu anda oyunda 4. Sezon'un premium operatörlerinden biri olarak yer alıyor. Velikan ve Lerch önümüzdeki sezonun yeni Operatörleri olacak gibi görünüyor. Maskeli bir karakter olan Velikan çeşitli sırları barındırıyor olabilir. Bazı söylentiler, bu yıl geleceği düşünülen Call of Duty: Black Ops Cold War'un battle royale oyunu Warzone aracılığıyla tanıtılacağına işaret ediyor.

Call of Duty: Modern Warfare ve Warzone'un 5. Sezonu hala birçok sırrı barındırıyor. Yeni sezonda haritada değişiklik yapılacak mı, stadyum gerçekten açılacak mı, Call of Duty: Black Ops Cold War teaser'ı ortaya çıkacak mı, göreceğiz. Shadow Company oyuna gelecek ve Armistice dağıldıkça Verdansk'taki savaş evrim geçirecek.

Call of Duty: Modern Warfare'in 5. Sezon fragmanı: