Call Of Duty: Black Ops Cold War'un teaser görseli yayınlandı

Call Of Duty: Black Ops Cold War'un teaser görseli yayınlandı
Activision sonunda Call of Duty: Black Ops Cold War'u bir teaser videosuyla doğruladı ve merakla beklenen yeni oyununu önümüzdeki hafta tanıtacağını açıkladı. Treyarch, şimdi de oyunun teaser görselini paylaştı ve tanıtıma...

Activision sonunda Call of Duty: Black Ops Cold War'u bir teaser videosuyla doğruladı ve merakla beklenen yeni oyununu önümüzdeki hafta tanıtacağını açıkladı. Treyarch, şimdi de oyunun teaser görselini paylaştı ve tanıtıma kadar hayranlarını boş bırakmayacağını gösterdi.

Sanat eseri, çatışmanın her iki tarafından propaganda afişlerini bir araya getirerek Amerikan ve Sovyet askerlerini görselin her iki tarafında yan yana getiriyor. Geliştirici ayrıca 26 Ağustos tarihinde yapılacak tanıtıma bir kez daha dikkat çekti. Tanıtımın battle royale oyunu Warzone'un haritası Verdansk'ta gerçekleşecek bir etkinlikle yapılacağı biliniyor.

Call Of Duty: Black Ops Cold War görseli tanıtım tarihine odaklanıyor

Call of Duty: Black Ops Cold War

Paylaşılan görsel sadece Black Ops Cold War tanıtımına işaret eden bir teaser görseli mi, yoksa oyunun kapağında da kullanılacak mı, bilemiyoruz. Activision ve Treyarch, daha çok tanıtım tarihine odaklanıyor ve bunun ötesinde daha fazla bilgi sunmuyor. Oyuncuların bir süredir üzerinde çalıştığı bulmaca nihayet tamamlandı ve artık sadece arkamıza yaslanıp beklemek kaldı.

Call of Duty: Black Ops Cold War muhtemelen yıl sonuna doğru PS4, Xbox One, PC, PS5 ve Xbox Series X için piyasaya sürülecek. Eğer kaçırdıysanız, Activision, Treyarch ve Raven Software'in dün ortaya çıkardığı ilk teaser fragmanını buradan izleyebilirsiniz. Şimdilik yeni oyun hakkında tüm bilinenler bu kadar. Ancak neyse ki daha fazlasını öğrenmek için çok beklemeyeceğiz.

Teaser görselinin resmi Call of Duty Twitter hesabından paylaşılan video halini aşağıdan izleyebilirsiniz. Gelecek haber ve duyurulardan sizleri haberdar edeceğiz.