Burger King, PlayStation 5 kampanyasına dair tüm detayları açıkladı

Burger King, PlayStation 5 kampanyasına dair tüm detayları açıkladı
Burger King, dün PlayStation 5'in açılış sesini kullandığı bir teaser yayınlayarak 15 Ekim tarihine işaret etti. Spekülasyonlar, PS5'in kullanıcı arayüzünün tanıtılacağı veya Sony iş birliği ile konsol çekilişi yapılacağı...

Burger King, dün PlayStation 5'in açılış sesini kullandığı bir teaser yayınlayarak 15 Ekim tarihine işaret etti. Spekülasyonlar, PS5'in kullanıcı arayüzünün tanıtılacağı veya Sony iş birliği ile konsol çekilişi yapılacağı üzerinde yoğunlaştı. Newsweek, fast food zincirinin PS5 promosyonuyla ilgili detayları ortaya koydu.

Kampanya 15 Ekim'de başlayacak ve 22 Kasım'a kadar devam edecek. PlayStation 5 kazanma şansı elde etmek isteyenlerin BK uygulamasına veya BK.com'a kaydolması gerekecek. Burger King, 5 dolardan fazla alışveriş yapan müşterilere siparişin uygulama aracılığıyla veya mağazadan yapılmasına bakılmaksızın bir "oyun jetonu" verecek. Bu jeton PS5 kazanmak amacıyla dijital bir kazı kazan oyunu için kullanılabilecek. Konsolun yanı sıra PlayStation oyunları için kodlar ve Burger King kuponları bulunacak. Böylece müşteriler daha fazla sipariş verip şansını deneyebilecek.

Burger King, PS5 kampanyasını duyurdu

PS5, PlayStation 5

Çekiliş kuralları Burger King'in web sitesinde yayınlandı. Konsolu ön sipariş vermenin ne kadar zor olduğu düşünüldüğünde, Burger King'de yemek yemek Sony'nin PS5 ön sipariş fiyaskosuna rağmen yeni bir şans olabilir. Çekiliş kurallarının yer aldığı sayfaya bakılırsa, kampanya ne yazık ki ABD'ye özel ve Hawaii ile Alaska hariç 48 eyalette geçerli. ABD'de yaşayanlar oyun jetonu kazanmak için buradan kayıt olabilir.

Kampanyada büyük ödül elbette PS5 konsolu ve Burger King, şanslı katılımcılara 1000 tane dağıtacak. Konsolun değerinin 500 ABD doları olduğunu belirtiliyor ve buradan da standart disk sürücülü modelin verileceği anlaşılıyor. Diğer ödüller arasında her biri 2.000 adet olan PS5 lansman oyunları Sackboy: A Big Adventure ve Demon's Souls kopyaları yer alıyor. Burger King ayrıca üç aylık PlayStation Now aboneliği için 1.000 kod dağıtacak.

Burger King'in PlayStation 5 çekilişini onaylanmasıyla birlikte Sony'nin yeni nesil konsolun kullanıcı arayüzünü tanıtıp tanıtmayacağı merak ediliyor. Teaser'da Haziran ayında gerçekleştirilen büyük etkinlikte de tanıtılan açılış yer alıyordu ve birçok insan konsolun arayüzünün sonunda gösterileceğini düşündü. Aslına bakılırsa konsolun lansmanına yaklaşık 1 ay kaldı ve PS5 hakkında daha fazlasını öğrenmek için doğru zamandayız.

PlayStation 5 için yayınlanan teaser'ı buradan izleyebilirsiniz. Sony'nin yeni nesil konsolu hakkında şimdiye kadar ortaya çıkan tüm haberlere buradan ulaşabilirsiniz.