Platform dövüş oyunu Brawlhalla, Android ve iOS'a geliyor

Platform dövüş oyunu Brawlhalla, Android ve iOS'a geliyor
Ubisoft'un oynaması ücretsiz dövüş oyunu Brawlhalla önümüzdeki ay mobil cihazlara gelecek. Üstelik farklı platformlardaki oyuncuları bir araya getiren çapraz oyun desteği de sunacak. Blue Mammoth Games tarafından geliştirilen...

Ubisoft'un oynaması ücretsiz dövüş oyunu Brawlhalla önümüzdeki ay mobil cihazlara gelecek. Üstelik farklı platformlardaki oyuncuları bir araya getiren çapraz oyun desteği de sunacak. Blue Mammoth Games tarafından geliştirilen oyun, 2014 yılında yayınlandıktan bu yana başarılı bir profil çiziyor.

Smash Bros. tarzı dövüş oyunu Brawlhalla dünyanın dört bir yanından oyunculara çeşitli karakterklerle 2D platform deneyimi sunuyor. Oyundaki dövüşçü kadrosu, özgün karakterlerin yanı sıra aynı zamanda Rayman, Hellboy, Adventure Times gibi serilerden tanıdık karakterler içeriyor. Brawlhalla uzun yıllardır konsollarda ve PC'de mevcut olsa da artık mobil platformlara da geliyor.

Brawlhalla iOS ve Android'e geliyor

Ubisoft Brawlhalla platform dovüş oyunu

Ubisoft, dün gerçekleştirilen Ubisoft Forward sunumu sırasında, Brawlhalla'nın 6 Ağustos 2020'de iOS ve Android'e geleceğini açıkladı. Ayrıca oyun için yayınlanan fragman, çapraz oyun desteğinin mobil, konsol ve PC sürümlerini destekleneceğini doğruladı. İstediğiniz an, tüm platformdaki oyuncularla mücadele edebileceksiniz.

Brawlhalla mobil cihazlara geldiğinde haberdar olmak isterseniz, oyunun web sitesi üzerinden iOS veya Android için ön kayıt yaptırabilirsiniz. Oyuna ön kayıt yapanlar, yayınlandığında özel bir kostümün kilidini de açabilecekler.

Brawlhalla şu anda PS4, Xbox One, Nintendo Switch, PC ve Mac'te ücretsiz olarak oynanabiliyor.

Brawlhalla'nın mobil sürümü için yayınlanan fragman:

İlgili Haberler