Blackout'un bölünmüş ekran özelliği geçici süre için kaldırıldı

Blackout'un bölünmüş ekran özelliği geçici süre için kaldırıldı
Call of Duty: Black Ops 4'ün battle royale modu Blackout'un bölünmüş ekran özelliği sessiz sedasız kaldırıldı.Oyuncular, Black Ops 4'ün son yamasını takiben özelliğin artık oyunda olmadığını fark ettiler. Bir Treyarch temsilcisi...

Call of Duty: Black Ops 4'ün battle royale modu Blackout'un bölünmüş ekran özelliği sessiz sedasız kaldırıldı.

Oyuncular, Black Ops 4'ün son yamasını takiben özelliğin artık oyunda olmadığını fark ettiler. Bir Treyarch temsilcisi Reddit'te geliştirme ekibinin oyundaki bazı sorunları ele almak için bölünmüş ekranı devre dışı bıraktığını belirtti.

Bölünmüş ekran çok oyunculu oyunun geçtiğimiz yıl Ekim ayında gelmesinden kısa bir süre sonra oyuna eklendi. Özellik yalnızca Blackout modundan kaldırıldı. Zombi modunda dört oyuncuya kadar destek veriyor ve rekabetçi çok oyunculu oynamak isteyenler için gayet normal çalışıyor.

Bölünmüş ekranın Call of Duty Black Ops 4 Blackout'a ne zaman döneceğine veya sorunların ne olduğuna dair açıklama yapılmadı. Bölünmüş ekran günümüzde özellikle birinci şahıs nişancı oyunları için giderek daha da popüler hale geliyor ve daha fazla insanın arkadaşlarıyla çevrimiçi oynayabilmesi adına faydalı bir özellik.

Infinity Ward tarafından geliştirilen Call of Duty: Modern Warfare PlayStation 4, Xbox One ve PC için 25 Ekim'de gelecek. Normalde Treyarch'ın serideki bir sonraki oyunu 2021'de gelecekti, ancak Sledgehammer Games ve Raven Software iş birliğinin iyi gitmemesi nedeniyle Treyarch 2020'deki oyunu da yapacak.