Black Ops 4 Blackout modunda bazı silahlara dengeleme geldi

Black Ops 4 Blackout modunda bazı silahlara dengeleme geldi
Call of Duty: Black Ops 4'ün battle royale modu Blackout geri bildirimlere göre dengelenmeye devam ediyor. Oyuncuların 9-Bangs'ın, oyunun ileri aşamalarında oldukça güçlü olduğunu anlaması uzun sürmedi. Fırlatması hızlı,...

Call of Duty: Black Ops 4'ün battle royale modu Blackout geri bildirimlere göre dengelenmeye devam ediyor. Oyuncuların 9-Bangs'ın, oyunun ileri aşamalarında oldukça güçlü olduğunu anlaması uzun sürmedi. Fırlatması hızlı, etkilenenler için tahrip gücü yüksek ve sarsıcı cihazlar usta oyuncular için meta haline gelmişti.

Ancak son Black Ops 4 güncellemesiyle rahatsız edici flaş bombaları 9-Bang'in saltanatı artık bitmiş olabilir.

Treyarch tarafından Reddit'te paylaşılan güncelleme notlarına göre, 9-Bang'in önemli ölçüde zayıflatıldı. Artık envanterinizde Cluster Grenade (parça tesirli bomba) ile birlikte biriktiremeyeceksiniz ve 9-Bang'ın şarj ve fünye süresi de arttı.

Call of Duty: Black Ops 4 9-Bang

9-Bang değişikliklerinin dışında, güncelleme Call of Duty: Black Ops 4'ün Multiplayer modunda bazı scorestreak dengelemeleri ve "Multiplayer, Blackout ve Zombies modlarında genel kararlılık iyileştirmeleri" getiriyor. Thresher'ın, atış oranı ve mermi hızı artarken, Sniper's Nest (iki helikopter keskin nişancısını çağıran) aynı zamanda atış oranı ve süresi iyileştirildi.

Call of Duty: Black Ops 4 için büyük güncelleme yolda

Gönderi ayrıca, Treyarch'ın lansmandan bu yana toplanan tüm verilere dayanan çok oyunculu silah dengelemeleri ile büyük bir güncelleme planladığını belirtti. Bu arada, Blackout modunda ayak seslerinin yanlış anlaşılması engellenecek ve ses sistemine de değişiklikler gelecek. Güncelleme önümüzdeki hafta yayınlanacak o yüzden takipte kalın.

Treyarch kısa bir süre önce Black Ops 4'te ödül kazanmayı kolaylaştırmak için gelen ve biraz bozuk işleyen Black Market ilerleme sistemini düzeltti. Bazı oyuncular, Operation: First Strike etkinliğinin bitiminden önce oyuncuların maksimum seviyeye (200) ulaşabilmeleri için günde yaklaşık sekiz saat boyunca 52 gün oynamaları gerektiğini hesapladılar.