Battlefield 5 güncellemesi oynanışa etkili düzenlemeler getiriyor

Battlefield 5 güncellemesi oynanışa etkili düzenlemeler getiriyor
Bir sonraki Battlefield 5 güncellemesinin 15 Ocak Salı günü yayınlanması planlanıyor. Ayrıntılı yama notları henüz mevcut olmasa da, DICE yamaya dair bir önizleme sundu.Battlefield 5'in yeni güncellemesi silah ve araçları iyileştirmek...

Bir sonraki Battlefield 5 güncellemesinin 15 Ocak Salı günü yayınlanması planlanıyor. Ayrıntılı yama notları henüz mevcut olmasa da, DICE yamaya dair bir önizleme sundu.

Battlefield 5'in yeni güncellemesi silah ve araçları iyileştirmek için yapılacak ayarlamaların yanı sıra, oyuncuların onları kimin öldürdüğünü anlamasını sağlayacak bir özelliğin yanı sıra muharebe mekaniklerinde çeşitli iyileştirmeler yapacak.

İşte geliştirici Jaqub Ajmal tarafından paylaşılan güncellemenin özeti:

  • Ölüm deneyimindeki gelişmeler sizi kimin öldürdüğünü anlamayı kolaylaştırarak, diğer oyunculardan gelen mermilerin görsel aktarımının doğruluğunu arttırdı. UI yönlü hasar göstergelerinin doğruluğu da arttırıldı.
  • Battlefield 5'in siper alma mekaniklerine önemli iyileştirmeler yapıldı. Örneğin nesnelerin üzerine bipod kurarken artık hatalı bir şekilde hasar görmeyeceksiniz. Bipod artık dik yokuşlara ve eğimlere karşı da tetiklenecek.
  • Patlamalarla ölüm gibi çeşitli senaryolarda daha iyi görünmesi gereken iyileştirilmiş ölüm animasyonları.
  • Bazı iyi silah ve araçlara ayarlamalar. Hayranların favorisi: Stuke sireni artık daha yüksek! Araçlar için topçu ve yolcu pozisyonlarında animasyon düzeltmeleri.
  • Panzerfaust şimdi daha görkemli Battlefield sahneleri için uçakları tek vuruşta bitiriyor! Çeşitli grafiksel düzeltmeler ve silahlarla ilgili görüş ayarlamaları. M30 Drilling'in atış modunu değiştirememesi sorunu düzeltildi!
  • Ayak sesleri artık daha iyi bir oyun deneyimi için yürüme ve koşmalarda daha yüksekken, çömelme, sürünmelerde daha iyi gizlilik için az ses çıkarıyor.

DICE ayrıca şu anda maksimum kariyer seviyesine ulaşmış olan oyuncuları etkileyen Battlefield 5'in Company Coin sorununu gidermeye çalışıyor. Tam yama notları yakında hazır olacak, takipte kalın.

Battlefield 5 hakkında daha fazlası için incelememize göz atabilirsiniz.