Assassin's Creed Valhalla'nın yeni oynanış videosu yayınlandı

Assassin's Creed Valhalla'nın yeni oynanış videosu yayınlandı
Assassin's Creed Valhalla, oyuncular İngiltere'nin karanlık çağlarını keşfederken önceki oyunlarda kurulmuş olan tarih ve mitoloji karışımını koruyacak. Oyun hala M.S. 873'teki tarihi Viking istilasına odaklanıyor ve o dönemin...

Assassin's Creed Valhalla, oyuncular İngiltere'nin karanlık çağlarını keşfederken önceki oyunlarda kurulmuş olan tarih ve mitoloji karışımını koruyacak. Oyun hala M.S. 873'teki tarihi Viking istilasına odaklanıyor ve o dönemin tarihi figürlerini de ortaya çıkaracak. Ayrıca karşılaşabileceğiniz ve savaşabileceğiniz doğaüstü unsurlar da olacak.

Anlatı yönetmeni Darby McDevitt'e göre oyun dünyasının keşfi, ana hikayeden ayrı olarak mitolojik maceraları oyuncularla buluşturacak. Future Games Show Gamescom videosunda bölgede efsane olan vahşi tazı Black Shuck gösterildi. Bu, oyunda mitolojik tehlikelerin de karşımıza çıkacağını ortaya koyuyor.

Assassin's Creed Valhalla

McDevitt videoda yaratığı, "Black Shuck İngiltere'de çok ama çok yaygın olan mitolojinin bir parçası. Geceleri dolaşan siyah köpekler hakkında pek çok hikaye ve efsane var. Black Shuck, Doğu Anglia'ya özgüdür, ancak İngiltere çevresinde bulunan birçok siyah köpek fenomeni vardır." sözleriyle açıklıyor.

Diğer fantastik tehditler arasında Lerion'un Kızları ve Ragnar Lothbrok'un kayıp savaşçıları ve takipçileri (Lost Drengr) olarak gösteriliyor. Cordelia, Regan ve Goneril, İngiltere efsanesi Kral Leir'den ilham alıyor ve oyuncuların ölümcül kardeşlerle tanışıp savaşmadan önce Doğu Anglia bölgesini keşfetmelerini gerektirecek.

Ragnar Lothbrok'un kayıp savaşçıları, sizi düşmüş krallarıyla yeniden bir araya gelebilmeleri için layık bir ölüm arayan altı güçlü savaşçıyla opsiyonel bir mücadelede karşı karşıya getirecek. McDevitt, "Bu Drengr'ları İngiltere ve Norveç'e dağılmış olarak bulacaksınız ve her birinin anlatacak bir hikayesi var. Her biri, Valhalla'da Ragnar'la birlikte olabilmek için görkemli bir savaşta ölmek istiyor. Eivor, onlarla tanışma, hikayelerini öğrenme ve onları nihai ödüllerine ulaştırma fırsatı bulacak." diyor.

Assassin's Creed Valhalla, 17 Kasım'da PS4, Xbox One, PC ve Stadia için gelecek. Oyunun PlayStation 5 ve Xbox Series X sürümleri de piyasaya sürülecek ancak yeni nesil sürümler için tarih henüz açıklanmadı. Yeni oynanış görüntülerini aşağıdan izleyebilirsiniz.

Assassin's Creed Valhalla oynanış videosu: