Assassin's Creed Valhalla'da romantizm, cinsiyete bağlı olmayacak

Assassin's Creed Valhalla'da romantizm, cinsiyete bağlı olmayacak
Assassin's Creed Valhalla'da kadın veya erkek olarak oynayabilecek ve Eivor'un cinsiyetini hikaye boyunca istediğimiz zaman değiştirebileceğiz. Serinin yeni oyunu, Assassin's Creed Odyssey'e benzer şekilde oyunculara birçok romantizm...

Assassin's Creed Valhalla'da kadın veya erkek olarak oynayabilecek ve Eivor'un cinsiyetini hikaye boyunca istediğimiz zaman değiştirebileceğiz. Serinin yeni oyunu, Assassin's Creed Odyssey'e benzer şekilde oyunculara birçok romantizm seçeneği sunacak. Üstelik romantizm için herhangi bir sınırlama getirmeyecek.

Ubisoft temsilcisi Youssef Maguid, Eivor'un cinsiyetinin oyundaki romantizm seçeneklerini sınırlamayacağını veya değiştirmeyeceğini açıkladı. Maguid, oyunda romantizm için birçok seçenek olacağını ve bu seçeneklerin cinsiyete bağlı olarak değişmeyeceğini doğruladı.

Assassin's Creed Valhalla, romantizme herhangi bir kısıtlama getirmeyecek

Assassin's Creed Valhalla, romantizm seçenekleri

Seçim tabanlı romantizm, ilk olarak Assassin's Creed Odyssey ile seriye geldi ve Valhalla gibi, romantizm seçenekleri oyuncunun cinsiyetine bağlı değildi. Odyssey ve Valhalla arasındaki fark, Odyssey'de Alexios ve Kassandra'nın iki farklı karakter olmasıydı. Oysa Assassin's Creed Valhalla'da erkek ya da kadın olarak oynayabileceğiniz tek karakter Eivor olacak.

Odyssey'de karakterlerin cinsiyete göre ayrılması, romantizm de dahil olmak üzere hikayede sorunlar yarattı. Shadow Heritage DLC'si, Alexios veya Kassandra, Darius'un oğlu veya kızıyla ilişkiye girmeye zorluyordu. Sonuç olarak karakterin çocuk sahibi olduğuna işaret eden bir kupa veriliyordu. DLC'nin oyuncuları karşı cinsle romantizme zorlaması tepki toplamıştı. Oyuncular Assassin's Creed Valhalla'da romantizm adına herhangi bir zorlamaya ve sınırlamaya maruz kalmayacak.

Serinin heyecanla beklenen yeni oyunu Assassin's Creed Valhalla, 17 Kasım'da PS4, PC ve Xbox One'a gelecek. Ubisoft, PlayStation 5 ve Xbox Series X sürümlerinin de geleceğini doğruladı, ancak yeni nesil sürümler hakkında herhangi bir ayrıntı sunmadı.