Assassin's Creed Valhalla'dan Eivor'a Özel Karakter Fragmanı

Assassin's Creed Valhalla'dan Eivor'a Özel Karakter Fragmanı
Ubisoft, geçtiğimiz hafta sonu düzenlediği Ubisoft Forward etkinliğinde Assassin's Creed Valhalla'nın sinematik fragmanını ve 30 dakikalık oynanış videosunu sergilemişti. Yayıncı şimdi de oyunun ana karakteri Eivor'a özel bir...

Ubisoft, geçtiğimiz hafta sonu düzenlediği Ubisoft Forward etkinliğinde Assassin's Creed Valhalla'nın sinematik fragmanını ve 30 dakikalık oynanış videosunu sergilemişti. Yayıncı şimdi de oyunun ana karakteri Eivor'a özel bir fragman paylaştı.

Assassin's Creed Valhalla, 17 Kasım'da oyuncularla buluşacak ve Ubisoft'un bu yılki son büyük lansmanı olacak. Şimdiye kadar, Valhalla'dan detaylar sunan birçok görüntü izledik. Ancak yeni fragman, kahramanımız Eivor'un İngiltere topraklarını işgaline uzanan destansı yolculuğuna ve kişiliğine daha yakından bir bakış sunuyor.

Assassin's Creed Valhalla Eivor ve klanının İngiltere'yi işgalini konu alıyor

Assassin's Creed Valhalla

Fragman Britanya kralının tehditkar sözleriyle başlıyor ve yaklaşmakta olan savaşa işaret ediyor. Kral, Vikinglerden kalpsiz bir canavar olarak bahsetse de, ara sahnelerde Eivor ve klanının merhametli yanları ön plana çıkarılıyor. Ancak iş savaşmaya geldiğinde, Eivor'un düşmana merhameti yok.

Görüntüler İngiltere topraklarında Vikinglerle yaşanan savaşı konu alıyor. Etkileyici ve kanlı savaş sahnelerinin ardından Eivor, İngiltere kralının korumalarından biriyle karşı karşıya geliyor. Şövalye, kahramanımıza bayağı kök söktürüyor, ancak tam kafasını keseceği sırada Eivor gizli bıçağıyla onu devirmeyi başarıyor. Oyunun Assassin's Creed olduğunu hissettiren anlardan biri olduğu söylenebilir.

AC Valhalla serinin önceki oyunlarından tanıdık özellikler sunacak

Assassin's Creed Valhalla

Gizli bıçağın yanı sıra sosyal gizlilik de Assassin's Creed Valhalla da geri dönen özelliklerden biri. Sosyal gizlilikle kalabalığa karışarak, kapüşonunuzu çekerek düşmanlarınızın sizi farketmesine engel olabileceksiniz. Hikaye açısından karmaşık görünse de, ortaya çıkarılması gereken daha çok şey var. Oyunda Eivor'u erkek veya kadın olarak oynayabileceksiniz. Cinsiyet seçimini ve buna bağlı olarak yetenek ağacını hikaye boyunca istediğiniz zaman değiştirebileceksiniz.

Assassin's Creed Valhalla, 17 Kasım'da PS4, Xbox One, PC ve Stadia için gelecek. PS5 ve Xbox Series X sürümleri, konsolların piyasaya sürülmesinin ardından oyunculara sunulacak. Oyunun PS4 ve Xbox One için satın alanlar, daha sonra yeni nesil sürümlere ücretsiz olarak yükseltebilecekler.

Assassin's Creed Valhalla - Eivor'un Yazgısı fragmanı: