Assassin's Creed Odyssey'e Valhalla Temalı Eşya Seti Geliyor

Assassin's Creed Odyssey'e Valhalla Temalı Eşya Seti Geliyor
Assassin's Creed Valhalla, geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen Ubisoft Forward etkinliğinde sergilenmişti. Serinin yeni oyunu, macerayı kuzeyin acımasız topraklarından İngiltere'ye taşıyacak. Oyununun duyurulmasının ardından Assassin's...

Assassin's Creed Valhalla, geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen Ubisoft Forward etkinliğinde sergilenmişti. Serinin yeni oyunu, macerayı kuzeyin acımasız topraklarından İngiltere'ye taşıyacak. Oyununun duyurulmasının ardından Assassin's Creed Odyssey'e Valhalla temalı bir eşya paketi geliyor.

Assassin's Creed Odyssey'in 1.5.4 güncellemesi bugün PlayStation 4, Xbox One ve PC platformlarına geliyor. Güncellemenin yama notlarında geliştiricilerin üzerinde çalıştığı Northern Traveler's Set adlı bir eşya paketi de tanıtılıyor. Oyuna daha sonraki bir tarihte eklenecek olan eşya seti, Assassin's Creed Valhalla'dan esinleniyor.

Assassin's Creed Odyssey'e kuzey savaşçılarından ilham alan eşyalar gelecek

Assassin's Creed Odyssey, Valhalla

Yeni eşya paketi tam bir zırh seti ve silah olarak baltayı içeriyor. Assassin's Creed Odyssey'in forumlarındaki bir notta, paketin tarih ve sunum koşullarıyla ilgili ayrıntıların yakın gelecekte sunulacağı belirtiliyor. Odyssey'in 1.5.4 güncellemesi PS4 ve PC'de yaklaşık 3 GB boyutunda. Xbox One yaması ise 4 GB'a ulaşıyor. Yama, Cyclops görevlerindeki bir sorunu, kalabalık bölgelerdeki ses hatasını ve Ezio'nun Roman kıyafetindeki bir arayüz problemini çözüyor.

Ubisoft, Assassin's Creed Valhalla'nın oynanış görüntülerini 30 dakikalık bir videoyla paylaştı. Oyun, 17 Kasım'da PS4, PC ve Xbox One platformlarına gelecek. Oyunun yeni nesil versiyonu da lansmandan bir süre sonra PlayStation 5 ve Xbox Series X'e gelecek.