Apex Legends'e gelecek birçok yenilik sızdırıldı!

Apex Legends'e gelecek birçok yenilik sızdırıldı!
Apex Legends'in son güncellemesini inceleyen veri madencileri, oyunun dosyalarında henüz açıklanmayan silahlar, gece modu ve oyuncu olmayan karakterler (NPC) hakkında ipuçları keşfetti.RealApexLeaks Twitter hesabı tıpkı daha önce...

Apex Legends'in son güncellemesini inceleyen veri madencileri, oyunun dosyalarında henüz açıklanmayan silahlar, gece modu ve oyuncu olmayan karakterler (NPC) hakkında ipuçları keşfetti.

RealApexLeaks Twitter hesabı tıpkı daha önce farkedilen Havoc enerji tüfeği gibi, şimdi de menzilli taret ve alev makinesi gibi silahlara referanslar bulunduğunu bildirildi. Silahlar tüm karakterler için mi gelecek yoksa belirli efsanelerle mi sınırlı mı kalacak henüz belli değil. Belki de daha önce Apex Legends'e geleceği söylenen yeni karakterler Octane veya Wattson için olabilir.

İşte Apex Legends'e gelecek Alev Makinesi (Flamethrower) ve Menzilli Taret (Remote Turret) yeni silahların geleceğine dair referans veren kanıtlar:

İşte bir diğer yenilik olan Gece Modu için bulunan referanslar:

Apex Legends'e geleceği daha önce de konuşulan Oyuncu Olmayan Karakterler (NPCs) hakkında yeni referanslar bulundu. Karakterler oyuna dahil edilecek mi, yoksa sadece eğitim modunda mı olacaklar? Eşleştirme sürelerini azaltmak için mi gelecekler, yoksa geliştirici yeni bir mod üzerinde mi çalışıyor? Henüz bilinmiyor. Ancak görünüşe göre isimleri: Spider, Goliath ve Prowler'ı içeriyor.

Tabii ki geliştiriciden henüz resmi bir açıklama gelmedi ve şimdilik bize yine beklemek düşüyor.

Bu arada Respawn Apex Legends hilecilerine karşı savaş açtı. Topluluk yöneticisi Jay Frechette reddit paylaşımında battle royale oyunun PC sürümünde Easy-Anti-Cheat aracılığıyla 355.000’den fazla oyuncunun banlandığını açıkladı.