Anthem için yeni hata düzeltmeleri yolda

Anthem için yeni hata düzeltmeleri yolda
Dün Anthem'in büyük güncellemesi 1.0.3 yayınlandı. BioWare hatalar üzerinde çalışmayı sürdürüyor ve oyuncuları rahatsız eden diğer sorunların listesini ortaya koydu.Anthem 1.0.3 yamasında yeniden doğma kısıtlamaları kaldırıldı,...

Dün Anthem'in büyük güncellemesi 1.0.3 yayınlandı. BioWare hatalar üzerinde çalışmayı sürdürüyor ve oyuncuları rahatsız eden diğer sorunların listesini ortaya koydu.

Anthem 1.0.3 yamasında yeniden doğma kısıtlamaları kaldırıldı, oyuncular tarafından sıkça dile getirilen ganimet sorunlarına (pek tatmin edici olmasa da) iyileştirme yapıldı, oyunun kararlılık ve hızına etkiyen çözümler uygulandı. Ancak sorunlu bir başlangıç yapan Anthem'in yolu uzun ve daha fazla kararlılık gerektiren sorunlar için yeni çözümler yolda. Geçtiğimiz hafta başta PlayStation 4 kullanıcıları olmak üzere tüm platformlardaki Anthem oyuncularından şikayetler gelmişti.

İşte Anthem'in hala düzeltilmekte olan sorunlarının tam listesi:

  • Yayınlanan bir yamanın ardından oyun ilk kez yüklenirken Javelin üzerindeki Kalkanlar ve Zırh yanlış gösteriliyor. Bir oyuncu ilk kez Freeplay veya başka bir etkinliğe girip çıktığında sorun çözülüyor.
  • Oyuncular seviye 20 Match Consumable eşyalarını almıyorlar. Daha önce bu seviyeye geldiklerinde oyunculara tarifler yerine eşya planları veriliyordu.
  • Fort Tarsis'teki bazı oyuncular seste bozulmalar yaşayabiliyor.
  • Oyuncuların harita kullanıcı arayüzü üzerinden Quickplay görevinden çıkamadıkları durumlar yaşanabiliyor.
  • "Legendary Freelancer" zorluklarının altındaki görevler gibi bir takım zorluklar doğru şekilde izlenemeyebiliyor.
  • Bazı oyuncular herhangi bir nesne veya oyuncuyla etkileşime giremedikleri bir hatayla karşılaşabiliyorlar.
  • Oyunda fırtınalı bir hava varken Javelin iticileri üzerindeki görsel efektler düzgün çalışmıyor.
  • Oyuncular oyunu uzun süre bırakıp oynamaya döndükten sonra karşılaştıkları Inactivity mesajları iptal edilemeyebiliyor.
  • Bazı PC oyuncuları bir takım Origin hata mesajları alabiliyor; bunlar arasında Origin'de aslında çevrimiçi olsanız bile çevrimdışı gösteren ve çevrimdışı moddayken arkadaş listesine erişebildiğiniz bir hata var.
  • Freeplay'de yakındaki bir etkinlik ortaya çıktığında, kullanıcı arayüzü bazı oyuncular için etkinliği göstermeyebiliyor.
  • Zırh dokusunun faaliyetler arasında değişebileceği bir hata var. Bu hem ekran hem de oynanış sorunu.

BioWare, Anthem'in bir sonraki yamasını ne zaman yayınlanacağını henüz belirtmedi. Ancak gelecek güncellemelerden okuyucularımızı haberdar edeceğiz.

Anthem hakkında daha fazlasını öğrenmek için incelememizi okuyabilir, ya da Anthem'de yer alan 4 Javelin kostümü hakkında bilgi alabileceğiniz rehberimize göz atabilirsiniz.