The Last of Us Part 2'yi The Game Awards'ta göremeyeceğiz

Naughty Dog'tan The Last of Us Part 2 için kötü haber geldi. Oyunun gelişimi devam ediyor ve gelecek haberler için biraz daha beklememiz gerekecek. Spekülasyonların ardından geliştirici, yaklaşmakta olan oyunun The Game Awards...

Naughty Dog'tan The Last of Us Part 2 için kötü haber geldi. Oyunun gelişimi devam ediyor ve gelecek haberler için biraz daha beklememiz gerekecek. Spekülasyonların ardından geliştirici, yaklaşmakta olan oyunun The Game Awards 2018'de olmayacağını resmi olarak onayladı.

"Perşembe günü The Game Awards'ta yılın inanılmaz oyunlarını kutlamayı sabırsızlıkla bekliyoruz, ancak The Last of Us Part 2'den paylaşacak yeni bir şeyimiz olmayacak. Çok çalışıyoruz ve doğru zaman geldiğinde daha fazlasını paylaşmak için sabırsızlanıyoruz!"

Hayranlar Naughty Dog'un kıyamet sonrası serüvenini merak etmeye başladı ve dün topluluğun reaksiyonunu gösteren yeni bir video yayınladı. Görünüşe göre, The Last of Us Part 2'nin ilk tanıtımının 2. yıl yıl dönümünü kutlamak için yayınlandı.

PlayStation Experience 2018'in iptal edilmesinin ardından The Game Awards'ta Ellie'den yeni haberler görebileceğimizi umuyorduk. Ancak, E3 2018'in The Last of Us Part 2'yi derinlemesine sunmasıyla, Naughty Dog ve Sony şimdilik ağzını sıkı tutuyor.

CD Projekt RED de Cyberpunk 2077'nin etkinlikte yer almayacağını açıklamıştı. Ayrıca Rocksteady de Superman oyunu hakkında sessizliğini bozmuş ve üzerinde çalıştığı iddialarını reddederek, The Game Awards 2018'e katılmayacağını duyurmuştu.

The Last of Us Part 2'nin yokluğu hayal kırıklığı yaratsa da gelecek haber ve güncellemeleri sabırsızlıkla bekliyoruz.

Oyun Haberleri