Tekken 7'nin satış rakamları 7 milyona ulaştı

Tekken 7, geçen Eylül ayında 6 milyon satış rakamına ulaşmıştı. Tekken serisinin yapımcısı Katsuhiro Harada'ya göre oyun sadece altı ayda 1 milyon kopya satarak toplamda 7 milyona ulaştı. Açıklanan rakamlara bakılırsa, Tekken...

Tekken 7, geçen Eylül ayında 6 milyon satış rakamına ulaşmıştı. Tekken serisinin yapımcısı Katsuhiro Harada'ya göre oyun sadece altı ayda 1 milyon kopya satarak toplamda 7 milyona ulaştı. Açıklanan rakamlara bakılırsa, Tekken 7'nin satış performansı yavaşlama belirtisi göstermiyor.

Lidia Sobieska bu hafta Season Pass 4'ün son karakteri olarak dövüşçü kadrosuna katıldı. Tekken'in 4. Sezonu, kadrodaki her karakter için yeni hareketler, oyuncuların toplam becerisinin ve gücünü gösteren Tekken Prowess, çevrimiçi oyun için geliştirmeler ve karakter dengelemeleri dahil olmak üzere bol miktarda ücretsiz içerik sundu. Ayrıca, Kunimitsu'nun oynanabilir bir dövüşçü olarak dönüşü ve yeni Red Gates sahnesi dahil olmak üzere Season Pass 4 için premium içerikler de yayınlandı. Son olarak yeni bir karakter olan Lidia Sobieska ve Island Paradise sahnesi ile birlikte oyuncularla buluştu.

Tekken 7 - Lidia Sobieska tanıtım videosu:

Polonya başbakanı olan Lidia Sobieska bir karate ustası. Babasını kaybettikten sonra siyasete girdi ve adaletin mutlak güç gerektirdiği inancıyla küçük yaşlardan itibaren karate ile ilgilendi. İlk karate dünya şampiyonluğunu henüz 18 yaşındayken kazandı. Mishima Zaibatsu'nun başı olan Heihachi Mishima, Tekken Force'u Polonya'dan çekmeyi reddettiğinde, onu tehdit etti ve King of Iron Fist Turnuvası'na katılmaya davet etti. Sobieska, halkı adına turnuvayı kazanmaya ant içti.

Tekken 7 için 4. Sezonun ardından yeni içerikler gelip gelmeyeceği şimdilik bilinmiyor. Ancak Harada, geçtiğimiz ay oyunun 6. yıl dönümüne ulaşmasına rağmen başarılı satış performansı nedeniyle yeni içerikler almaya devam edebileceğini ima etti. Yapımcı diğer yandan Bandai Namco'nun şimdiye kadarki en yüksek bütçeli projesi üzerinde çalışmaya devam ediyor. Gizemli oyunun Tekken 8 veya başka bir dövüş oyunu olmadığı bildiriliyor.

Oyun Haberleri