Spider-Man: Far From Home'dan Spider-Man PS4 göndermesi!

Spider-Man: Far From Home filmi vizyona girdi ve filmde PS4'e Marvel's Spider-Man'e ince bir gönderme yer alıyor. Insomniac Games'ten birkaç geliştirici Marvel Sinematik Evreni'nden oyun dünyasına gönderilen mesajdan dolayı heyecan duyduklarını...

Spider-Man: Far From Home filmi vizyona girdi ve filmde PS4'e Marvel's Spider-Man'e ince bir gönderme yer alıyor. Insomniac Games'ten birkaç geliştirici Marvel Sinematik Evreni'nden oyun dünyasına gönderilen mesajdan dolayı heyecan duyduklarını paylaştı.

Oyunu oynamadıysanız yapılan göndermeyi farketmeniz pek mümkün değil. Marvel's Spider-Man'de fotoğraf modu yer alıyor ve çeşitli filtreler, ışık efektleri ve diğer bileşenlerle fotoğraf çekmek için oyunu dondurabiliyorsunuz. Spider-Man: Far From Home filminin sonunda da Örümcek Adam şehirde sallanırken görülüyor. Sahnenin sonunda zafer işareti yaparak selfie çektiği bir an var ve oyunun öne çıkan tanıtım görsellerinden birine gönderme yapıyor.

Filmin gösterimine katılan Insomniac Games geliştiricileri referansı farkettiler ve birçoğu gurur verici anın ardından alkışlamaya başladılar. Oyunun yazarlarından biri olan Mary Kenney'in paylaşımı:

PS4'e özel Marvel's Spider-Man ve Far From Home filmi birbirine paralel değil. Yine de Marvel's Spider-Man Homecoming ve Far From Home'da görünen kostümler oyuna gelmeye devam ediyor. Hatta 2000'li yıllarda Toby McGuire'ın başrolünde yer aldığı filmlerden Sam Raimi kostümü bile yayınlandı.

Marvel's Spider-Man'in başarısının ardından topluluk Insomniac Games'ten gelebilecek yeni bir oyun noktasında istekli. Devam oyununa dair henüz hiçbir açıklama ve ipucu olmamasına rağmen, geliştiricinin en azından PS5 için yeni bir oyun yapabileceği düşünülüyor.

Son olarak Marvel's Spider-Man'e gelen Far From Home kostümlerine buradan bakabilirsiniz.

Oyun Haberleri