SnowRunner önümüzdeki yıl konsollara ve PC'ye gelecek

Focus Home Interactive off-road simülasyonu Spintires: MudRunner'ın ardından gelecek yeni oyunu SnowRunner'ı duyurdu. SnowRunner, adından da anlaşılacağı gibi ilk oyunun oyunun mekaniğini büyük ölçüde koruyacak ancak oyuncuları...

Focus Home Interactive off-road simülasyonu Spintires: MudRunner'ın ardından gelecek yeni oyunu SnowRunner'ı duyurdu. SnowRunner, adından da anlaşılacağı gibi ilk oyunun oyunun mekaniğini büyük ölçüde koruyacak ancak oyuncuları bu kez karlı bölgelere götürecek. Yeni oyun 2020 yılında PS4, Xbox One ve PC'ye (Epic Games Store) gelecek.

Peki SnowRunner'ı selefinden ayıran ne? Yeni araçlar, görevler ve yeni kar haritalarıyla birlikte güncellenmiş oyun mekaniği içerecek. Ancak sadece karlı ortamlara odaklanmayacak. Eğer çamur istiyorsanız Saber Interactive size onu da sunacak. Karsız haritaların geri döneceği ve oyuna biraz çeşitlilik kazandıracağı doğrulandı. Yeni özellikler açısından bakarsak SnowRunner eşi benzeri görülmemiş fizik simülasyonları içerecek ve kar fırtınası getirecek. Ayrıca araç kişiselleştirme ve arkadaşlarınızla eğlenebileceğiniz tam senkronize çok oyunculu mod içereceği de doğrulandı.

Tüm bunların yanı sıra birkaç ekran görüntüsü ve aşağıdaki duyuru fragmanı dışında gelecek oyunda pek fazla bilgi sunulmadı:

Ayrıca Focus Home'un SnowRunner topluluğunu düzenli aralıklarla canlı tutacağı ve lansmandan sonra aylık güncellemeler sunulacağı açıklandı. Bu Aylık Topluluk Güncellemelerinde, ekran görüntüleri, videolar ve daha fazlasına göz atacağız.

Spintires: MudRunner olarak bilinen önceki MudRunner oyunu birkaç kusura rağmen olumlu karşılandı. Seri büyük olmasa da tutkulu bir kitleye hitap ediyor. Oyunların derinliği ve tekniği göz önüne alındığında sıradan bir oyuncu olarak oynaması pek kolay değil. Saber Interactive yeni oyuncular için oyunun temel mekaniğini öğrenmeye yardımcı olabilecek ipuçları yayınladı.

SnowRunner hakkında gelecek tüm haber ve güncellemeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Ayrıca Gamescom 2019 boyunca yapılan duyurulara buradan erişebilirsiniz.

Oyun Haberleri