Sinner: Sacrifice for Redemption Steam'e geliyor

Geliştirici Darkstar, Souls tarzı aksiyon RPG oyunu Sinner: Sacrifice for Redemption'ın 19 Şubat'ta PC, Xbox One, PS4 ve Switch'te büyük, ücretsiz bir güncelleme alacağını açıkladı. Aynı zamanda Discord'a özel olan oyun, aynı...

Geliştirici Darkstar, Souls tarzı aksiyon RPG oyunu Sinner: Sacrifice for Redemption'ın 19 Şubat'ta PC, Xbox One, PS4 ve Switch'te büyük, ücretsiz bir güncelleme alacağını açıkladı. Aynı zamanda Discord'a özel olan oyun, aynı gün Steam'de yayınlanacak.

Sinner: Sacrifice for Redemption, geçtiğimiz yıl Ekim ayında yayınlandı ve Adam adındaki karakterin ölüm sonrası korkunç hayatından kurtulma çabasını sunuyor. Diğer bir değişle cehennemden kurtulmaya çalışıyor. Oyun mekaniği genel olarak Günah boss'ları üzerine kurulu. Sinner, korku hikayeleriyle Klasik boss savaşları ve modern yetenek tabanlı aksiyon RPG'lerinden ilham alındı.

Oyun başlangıçta Adam'ın geçmiş günahlarından esinlenilen 8 boss savaşı içeriyordu. Bununla birlikte, Sinner: Sacrifice for Redemption Şubat ayında gelecek ücretsiz güncellemeyle dev, zırhlı bir tavuk olan Cowardly Modic formunda yeni bir boss kazanacak. Yaratığın yenilmesi, çift kılıç ve bir kılıç ve kalkandan oluşan bazı ek güncelleme eşyalarının kilidini açacak. İşte oyunun Steam platformuna gelişini kutlamak için yayınlanan lansman fragmanı:

Bu arada, Sinner'a New Game+ modunun yanı sıra üç yeni zorluk eklenecek. Ayrıca, Adam'a hız kazandıran, ancak kırılganlığını artıran ve sonuçta Trial of Speed ve öldükten sonra geri gelmesini engelleyecek olan Trial of Consequence modu gelecek.

Sinner: Sacrifice for Redemption geçtiğimiz yıl lansman yaptığında PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve yalnızca PC için Discord'da sunulmuştu. Oyun 19 Şubat'ta ücretsiz yeni güncellemeyle Steam'e ulaştığında yeni platformuna kavuşacak.

Oyun Haberleri