Outriders hakkında yeni detaylar ortaya çıktı

Square Enix'in E3 2019 konferansında People Can Fly'ın yeni nişancı oyunu Outriders ilk fragmanıyla tanıtılmıştı. Merak uyandıran bir tanıtımdı ancak ardında bilinmeyen pek çok şey bıraktı. Geliştirici, yeni kooperatif deneyimi...

Square Enix'in E3 2019 konferansında People Can Fly'ın yeni nişancı oyunu Outriders ilk fragmanıyla tanıtılmıştı. Merak uyandıran bir tanıtımdı ancak ardında bilinmeyen pek çok şey bıraktı. Geliştirici, yeni kooperatif deneyimi Outriders'ın YouTube kanalına yeni bir video ekleyerek insanların oyun hakkında bilmesi gereken birkaç noktayı ayrıntılarıyla anlattı.

Video öncelikle People Can Fly'daki geliştirme ekibi hakkında ayrıntılarla başlıyor. Outriders'ın üç oyuncuya kadar kooperatif deneyim sunacağı belirtiliyor. Bununla birlikte en ilginç noktalardan biri E3 2019 fragmanında da tanıtılan "sinyal" hakkında kısa bir not. Görünüşe göre, bu sinyal oyun boyunca karakterleri yönlendirecek ve genel olarak yolculukta genel olarak önemli bir etken olacak.

Outriders dünyası da kısa ve öz bir şekilde tanıtılıyor. People Can Fly'ın oyunu gelecek üzerine kurgulanmış, ıssız bir cehennemi andıran Enoch adlı bir gezegende gerçekleşecek. Enoch'un çorak toprakları üzerinde yaşam var. Ancak devasa yaratıklar ve vahşi canavarlar pek de dost canlısı değiller. Şimdilik geliştirici bu dev yaratıkların oyunun dünyası üzerindeki etkisini açıklamamakta direniyor.

Bunların yanı sıra oyuncular kendi karakterlerini yaratabilecekler ve E3 fragmanının görümeyen yanlarından biri gibi görünüyor. Ancak Fragmanda gösterilen 3 Outrider'a bakılırsa karakter oluşturma sistemi oldukça fazla çeşitlilik sunacak gibi görünüyor. Bununla birlikte, özelleştirmenin derinliği hakkında ayrıntılı bilgi sunulmadı.

Outriders'ın çıkış tarihi net olarak açıklanmadı. Ancak merakla beklenen çok oyunculu kooperatif oyunun 2020 yaz aylarında PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için yayınlanması planlanıyor.

Oyun Haberleri