Mortal Kombat 11 hakkında yeni detaylar ortaya çıktı!

GameStop İtalya'daki Mortal Kombat 11 sayfası, kısa süre önce açıklanan dövüş oyununun ön sipariş bonus karakteri Shao Kahn görseli ile birkaç yeni ayrıntı sundu.İşte Mortal Kombat 11'den detaylar:Mortal Kombat 11 ön sipariş...

GameStop İtalya'daki Mortal Kombat 11 sayfası, kısa süre önce açıklanan dövüş oyununun ön sipariş bonus karakteri Shao Kahn görseli ile birkaç yeni ayrıntı sundu.

İşte Mortal Kombat 11'den detaylar:

Mortal Kombat 11 ön sipariş bonus karakteri - Shao Kahn

İkonik serideki yeni geliştirmelerle Mortal Kombat her zamankinden daha iyi döndü. Yepyeni Özel Karakter Varyasyonları özelliği, dövüşçülerinizi eşsiz bir şekilde özelleştirip, size özel bir hale getirmenize olanak sağlıyor. Yeni grafik motoru, her kafatası kırılışını ve göz çıkarma anını size sergiliyor ve sizi bunları hissedebileceğiniz dövüşe yaklaştırıyor. Yeni ve geri dönüş yapan Klasik Dövüşçülerden oluşan bir kadroyla, Mortal Kombat'ın rakipsiz sinematik hikaye modu 25 yıllık efsaneyi devam ettiriyor.

  • Hiç olmadığı kadar kanlı sahnelerle yeni oyun motoru.
  • Daha önce hiç görülmemiş kostüm, aksesuar ve hareket setleri ile yeni bir kişiselleştirme sistemi.
  • Yeni Fatality'ler ve performansları daha da acımasız hale getiren yeni GoreTech sistemi.
  • Kişiselleştirme sistemleri, günlük haberler, sürekli güncellenen ödüller ve iyileştirilmiş eşleştirmeler dahil olmak üzere tamamen Espora yönelik güçlü çok oyunculu bileşeni.

Mortal Kombat 11 Limited Edition

  • Steel case
  • Kombat Pass: 6 karakter and 6 "Battlepass" (Ne olduğu henüz bilinmiyor).

Mortal Kombat 11, 23 Nisan 2019'da PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC platformlarına gelecek.

Oyun Haberleri