Minecraft: Dungeons, PC platformu için duyuruldu

Mojang Minecon Earth 2018'de yeni oyununu duyurdu. Piksel dünyasına yepyeni bir oyun olarak gelen Minecraft: Dungeons 2019'da PC platformunda yayınlanacak.Minecraft: Dungeons zindan temasından ilham alıyorMojang'da küçük ve...

Mojang Minecon Earth 2018'de yeni oyununu duyurdu. Piksel dünyasına yepyeni bir oyun olarak gelen Minecraft: Dungeons 2019'da PC platformunda yayınlanacak.

Minecraft: Dungeons zindan temasından ilham alıyor

Mojang'da küçük ve özel bir ekip tarafından geliştirilmekte olan Minecraft: Dungeons, "klasik zindan temasından esinlenen aksiyon-macera oyunu" olarak tanımlanıyor. Dört oyuncuya kadar destek verecek olan oyun, çeşitli yeni silahlar, öğeler ve çetelerin yanı sıra, keşfedilecek çeşitli ortamlar ve oyuncuların Arch-Illager adlı bir düşmanla yüzleşecekleri kapsamlı bir görev içerecek.

Mojang'daki geliştirici ekibinden Jens Bergensten IGN'e verdiği demeçte: "Minecraft'ı çoklu evren olarak düşünüyorum ve Dungeon aslında gidilecek yeni bölgelere, özel canavarlara ve özel hedeflere sahip bir Minecraft dünyası. Elbette oyunun yöntemsel bileşenleri var." dedi.

İsveçli geliştirici, yayın akışı sırasında Minecraft için 2019'da gelecek yeni Village and Pillage güncellemesini duyurdu. Ayrıca, çok yakında sevimli bir güncellemeyle kediler ve pandalar da oyuna eklenecek.

Oyun Haberleri