Marvel's Spider-Man: The Heist üç yeni kostümle gelecek!

Marvel's Spider-Man yayınlandığı günden itibaren rekorları altüst etti ve oyunculardan olumlu geri dönüşler aldı. O zamandan beri, en yaygın sorulardan biri oyuna yeni içeriklerin ne zaman geleceğiydi. Marvel's Spider-Man:...

Marvel's Spider-Man yayınlandığı günden itibaren rekorları altüst etti ve oyunculardan olumlu geri dönüşler aldı. O zamandan beri, en yaygın sorulardan biri oyuna yeni içeriklerin ne zaman geleceğiydi. Marvel's Spider-Man: The City That Never Sleeps DLC serisinin ilk parçası The Heist (Soygun) 23 Ekim'de yayınlanacak. Oyun, üç eklenti bölümünden ilkiyle genişlemeye devam edecek.

Marvel's Spider-Man'in hikayesi genişliyor

Insomniac Games taban oyunda olduğu gibi, The Heist eklentisinde de Marvel sanatçılarıyla ve yeni sanat tarzları ile çalıştı. Spider-Man ve Black Cat'i bir araya getiren yeni DLC ünlü Marvel çizeri ve kostüm tasarımcısı Adi Granov'un çalışmalarıyla geliyor.

Marvel's Spider-Man: The City That Never Sleeps ilk bölümü The Heist ile başlayarak üç bölümden oluşacak birbiriyle bağlantılı yeni bir hikayeye başlayacak. Sanat müzesindeki bir soygun Spider-Man ve MJ'i, Peter Parker'ın geçmişinden Black Cat (Felicia Hardy) ile kesiştirecek. Diğer iki DLC ise yılın sonlarına doğru yayınlanacak.

The Heist ile yeni hikaye görevlerinin yanı sıra, yeni düşman grubu, yeni suçlar, yeni mücadeleler, yeni ödüller ve elbette 3 yeni kostüm oyuncuları bekliyor olacak.

Marvel çizeri Gabriele Dell'Otto'nun Resilient Kostümü, çizgi roman hayranlarının Spider-Verse'den tanıyacağı Scarlet Spider II ve Spider-UK kostümleri ile birlikte gelecek.

Marvel's Spider-Man: The City That Never Sleeps PlayStation Store'dan 89 TL karşılığında satın alınabilir.

Oyun Haberleri