Spider-Man ilk üç günde 3.3 milyondan fazla satarak rekor kırdı!

Bu yılın en çok beklenen ve en çok ilgi gören oyunlarından biri olarak görülen Marvel's Spider-Man, Insomniac Games'in elinden inanılmaz bir süper kahraman sundu. Sony'nin açıklamasına göre oyun büyük bir başarıya imza atarak...

Bu yılın en çok beklenen ve en çok ilgi gören oyunlarından biri olarak görülen Marvel's Spider-Man, Insomniac Games'in elinden inanılmaz bir süper kahraman sundu. Sony'nin açıklamasına göre oyun büyük bir başarıya imza atarak harika bir başlangıç yaptı.

Spider-Man beklentileri fazlasıyla karşılıyor

Sony, PlayStation twitter hesabından Marvel's Spider-Man'in şimdiden rekor satış rakamlarına ulaştığını ve oyunun ilk üç günde 3.3 milyonun üzerinde sattığını açıkladı.

Marvel's Spider-Man bugüne kadarki en hızlı satan PlayStation'a özel birinci parti oyun olmayı başardı. Nisan ayında God of War, benzer bir rekora ulaşarak, ilk üç gününde 3.1 milyon kopya satmıştı. Sony'nin PlayStation 4'e özel oyunları iyi bir sene geçiriyor gibi görünüyor.

Spidey, Japonya ve İngiltere satış listelerinin zirvesine yerleşerek rekor kırdı, ancak başarısı bu kadarla da kalmadı. Avrupa, Orta Doğu, Afrika ve Avustralya'yı kapsayan verilere göre, PlayStation 4'e özel oyun şu anda dünya genelinde satışları domine ediyor.

Oyun Haberleri