Keanu Reeves, Cyberpunk 2077'de şarkı söylemeyecek...

Matrix'in yıldızı (bizim için hala öyle!) Keanu Reeves, Cyberpunk 2077'de önemli bir rol üstlendi. Ünlü aktör oyunda Samuray adlı bir rock grubunun üyesi olan Johnny Silverhand'i canlandıracak. Akıllara gelen ilk soru: Reeves oyunda...

Matrix'in yıldızı (bizim için hala öyle!) Keanu Reeves, Cyberpunk 2077'de önemli bir rol üstlendi. Ünlü aktör oyunda Samuray adlı bir rock grubunun üyesi olan Johnny Silverhand'i canlandıracak. Akıllara gelen ilk soru: Reeves oyunda şarkı söyleyecek mi? O istiyor, ama görünüşe göre oyunun geliştiricisi CD Projekt RED aynı fikirde değil.

Keanu Reeves IGN'e verdiği röportajda açıkladı: "Hayır, şarkı söylememi istemiyorlar."

Galiba aktörün sesi oyunculuğu kadar iyi değil... CD Projekt RED müziği yapmak için isimsiz bir rock grubuyla anlaştı. Reeves: "Sevdikleri bir rock grubu var. Bunu onlar yapacak." dedi, ancak yine de müzikler üzerinde bir etkisi olabileceğini söylüyor: "Biraz daha zamanımız var, neler olacağını göreceğiz. Belki grubun solisti bana müzikler üzerinde bir çeşit rol verebilir. Göreceğiz."

Gerçekten talihsiz bir rol... Keanu Reeves, Cyberpunk 2077'de şarkı söylemeyecek. Johnny Silverhand, karakterimizin kafasında hologram olarak görünüyor. Sözlü diyaloglar anlamında V'den sonra ikinci kilit bir karakter. CD Projekt RED'in kurucusu Marcin Iwinski, "Tüm oyun boyunca konuşulan replikler açısından 2 numaralı karakter. Reeves'i çok fazla görecek ve duyacaksınız." demişti.

Cyberpunk 2077, 16 Nisan 2020'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için gelecek. Keanu Reeves'in performansını merakla bekliyoruz. Oyun için gelecek haber ve güncellemeleri buradan takip edebilirsiniz.

Oyun Haberleri