Fortnite v6.30 güncellemesi: Yemek Savaşı SSM ve Zemin Tareti

Fortnite v6.30 güncellemesi için sunucular kapandı ve yeni içerikler yine ufukta. Sunucular çevrimiçi olduğunda yeni Sınırlı Süreli Mod Yemek Savaşı'nda ortalık karışacak ve Zemin Tareti ile rakiplerinizi darmadağın edeceksiniz....

Fortnite v6.30 güncellemesi için sunucular kapandı ve yeni içerikler yine ufukta. Sunucular çevrimiçi olduğunda yeni Sınırlı Süreli Mod Yemek Savaşı'nda ortalık karışacak ve Zemin Tareti ile rakiplerinizi darmadağın edeceksiniz. Ayrıca tamamen yenilenen Yetenek Ağacı ve yeni kahraman Airheart Dünyayı Kurtar'a yeni bir soluk getirecek. İşte yeni yamadan notlar:


Fortnite Battle Royale

Zemin Tareti (Fortnite Battle Royale)

Yeni efsanevi tuzak Zemin Tareti Fortnite Battle Royale'e geldi. Yer ganimetlerinde, mühimmat desteklerinde, otomatlarda ve mühimmat lamalarında bulunabilen bu ölümcül silahın mermisi sınırsız. Ama dikkatli olun, yalnızca zemine yerleştirilebiliyor ve çok sık ateş edildiğinde ısınarak hararet yapabilir. Zemin Tareti'ne doğrudan ateş ederek veya altındaki yapı desteğini kırarak tuzağa zarar vermek mümkün, ancak üstüne yerleştirildiği zemin parçası kırılamaz. Silah yerleştirildikten sonra hangi takımdan olduğu fark etmeksizin tüm oyuncular kullanabilir.

Yemek Savaşı Sınırlı Süreli Modu (Fortnite Battle Royale)

Fortnite Battle Royale'de Durrr Burger ve Pizza Pit arasında savaş çıktı. İki takım ortada duran devasa bir duvarın iki yanında konuşlanacak ve restoran maskotlarını korumak için yapılar inşa edecek. Duvar inince, rakip takımın maskotunu ilk parçalayan maçı kazanacak! Takımlar duvarın geçilmez olduğu sürede ise restoranlarının etrafına güçlü yapılar inşa etmek zorundalar. Maçın başında takımlara kırmızı renkli özel Mühimmat Destekleri gelecek ve içlerinde bir sürü silah, mermi, tek kullanımlık eşya, tuzak ve yüzlerce metal yapı malzemesi bulunacak.

Avlanan kişi, cephanesinin belli bir yüzdesini ve yapı malzemelerinin bir kısmını (30 ahşap, 30 taş ve 60 metal) ganimet olarak yere düşürecek. Oyuncular, avlandıktan 7 saniye sonra çantalarındaki eşyalarla birlikte yeniden doğacaklar. Ayrıca yok edilen nesnelerden iki kat kaynak toplayacaklar.

Dünyayı Kurtar!

Fortnite'ın Dünyayı Kurtar modundaki en büyük değişiklik Önyüz (Front End) iyileştirmeleri. Yenilenen arayüzle oyuncular tarafından daha kolay anlaşılabilir bir deneyim hedeflendi. Ana Üs, Yönetim Merkezi, Kahramanlar, Felaketzedeler, Yükseltmeler, Araştırma, Cephanelik ve Görevler gibi sekmeler yenilendi. Yapılan iyileştirmelerin tamamına buradan erişebilirsiniz.

Son Söz Altıpatlar haftalık mağazaya eklendi. Silahın şarjör boyutu kısıtlı olsa da kafadan vuruş hasarı mükemmel olan, orta menzilli bir altıpatlarla karşı karşıyayız. Daha yavaş ve kesin atışlar için nişan alarak, daha yüksek hasarlı ancak daha az isabetli bir mermi yağmuru için nişan almadan ateşlenebilir.

Ayrıca Fortnite Dünyayı Kurtar'da eski Yetenek Ağaçları'nın yerine Yükseltme Sayfası getirildi. Ayrıca Eski Araştırma Ağaçları değiştirilerek yerine Araştır Sayfası geldi ve önceden Yetenek Ağacı ve Araştırma Ağacı'ndan açmanız gereken Dönüştürme, Geri Dönüşüm, Geliştirme ve Keşifler artık yaptığınız bazı görevlerin ödülü olarak açılacak.

Fortnite v6.30 güncellemesinin kalan kısmı iyileştirmeler, geliştirmeler ve hata düzeltmeleri içeriyor. Yama notlarının tamamına Epic Games'in duyuru sayfasından erişebilirsiniz.

Fortnite için gelecek tüm haber ve güncellemeleri ilgili haber akışından takip edebilirsiniz.

Oyun Haberleri