Fortnite içerik üreticilerini destekleyecek!

Favori Fortnite Youtuber'ınız var mı? Ya da Twitch'te desteklediğiniz bir oyuncu? Önümüzdeki haftadan itibaren en sevdiğiniz içerik üreticisini seçebilecek ve ona her V-Papel harcadığınızda para kazandırabileceksiniz.Önümüzdeki...

Favori Fortnite Youtuber'ınız var mı? Ya da Twitch'te desteklediğiniz bir oyuncu? Önümüzdeki haftadan itibaren en sevdiğiniz içerik üreticisini seçebilecek ve ona her V-Papel harcadığınızda para kazandırabileceksiniz.

Önümüzdeki hafta Fortnite güncellemesiyle başlayacak Epic'in yeni İçerik Üreticilerini Destekleme Etkinliği 31 Aralık'ta sona erecek.

Fortnite içerik üreticilerini nasıl destekleyeceksiniz?

Epic'in resmi sayfasında etkinliğe katılım süreci şöyle açıklanıyor:

Etkinlik başladıktan sonra Fortnite Battle Royale'in içerik mağazasına ya da Dünyayı Kurtar'daki Ganimet sekmesine giderek "Bir İçerik Üreticisini Destekle"ye tıklayın. Açılan metin kutusuna desteklediğiniz içerik üreticisinin etiketini yazın. Seçtiğiniz içerik üreticisini değiştirmediğiniz sürece o kişi etkinlik bitene kadar harcadığınız V-Papellerden pay almaya devam edecek. Bu durum hem ücretsiz olarak kazandığınız V-Papelleri (oyundan, etkinliklerden veya yarışmalardan) hem de satın aldığınız V-Papelleri harcadığınız zaman geçerlidir.

Epic, içerik üreticilerini; video yapımcıları, yayıncılar, hikaye anlatıcıları, sanatçılar, cosplayer'lar, müzisyenler ve topluluk kurucuları olarak tanımlıyor. İçerik üreticisiyseniz ve başvuru kriterlerine göz atmak istiyorsanız İçerik Üreticilerini Destekleme Etkinliği sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Epic Games'in web sitesinde özetlenen kriterler ilgi çekici. İçerik üreticileri, son 30 gün içinde düzenli olarak içerik oluşturup yayınlamış olmalı ve en az bir büyük sosyal platformda 1000'den fazla takipçiye sahip olmalı.

İçerik Üreticileri ne kadar kazanacak?

Etkinliğe kabul edilen Fortnite içerik üreticileri, kendisini destekleyen oyuncuların harcadığı her 10.000 V-Papel için sadece 5 $ veya bulundukları ülkenin yerel para birimindeki eşdeğerini alacaklar. Örneğin, eğer oyundaki destekçileriniz 50.000 V-Papel harcarsa, 25 $ kazanacaksınız.

Epic Games, üreticileri mütevazi kazançlar beklemeleri ve tık tuzağı içerikler hazırlamamaları konusunda uyarıda bulundu. Geliştirici, Fortnite topluluğunu canlı tutmanın yollarını iyi biliyor ve harika işler çıkarıyor.

Fortnite v6.01 yaması  Dondurucu Tuzak ve Oyun Alanı güncellemeleriyle geldi. Yama notlarına sayfamızdan ulaşabilirsiniz

Oyun Haberleri