Fall Guys'ın 4. Sezonu fütüristik içeriklerle gelecek

Mediatonic, Fall Guys: Ultimate Knockout'un 3. Sezonunu topluluğu bir araya getiren bir yapbozla tanıtmıştı. Geliştirici oyunun merakla beklenen 4. Sezonu için aynı yolu izledi ve Fall Guys 4041'in fütüristik temasına ilk bakışı...

Mediatonic, Fall Guys: Ultimate Knockout'un 3. Sezonunu topluluğu bir araya getiren bir yapbozla tanıtmıştı. Geliştirici oyunun merakla beklenen 4. Sezonu için aynı yolu izledi ve Fall Guys 4041'in fütüristik temasına ilk bakışı sundu. Ekip ayrıca sosyal medya kanallarında 4. Sezon'da gelecek dört kostümü ortaya çıkardı.

Son yapboz, Discord'da bir araya getiren 300 gönüllüye verilen tek bir parçadan oluşan 300 parça içeriyordu. Yeni sezon için plan çok daha büyüktü. Tüm topluluğa Big Jigsawus puzzle'ı için toplam 2400 parça yayınlandı ve oyuncular tüm parçaları 10 saat 10 dakikada bir araya getirmeyi başardı. Ortaya çıkan görüntü (yukarıda), 4. Sezon'un temasına ve oyuncuların kazanabilecekleri bazı kostümlere dair ipuçları sunuyor.

Fall Guys 4. Sezon'dan dört kostüm paylaşıldı

Mediatonic, oyuncuların 4. Sezon'da kazanabilecekleri dört kostümü sosyal medya hesaplarından paylaştı. İşte Fall Guys'a gelecek yeni kostümler:

Fall Guys'ın geliştiricisi Mediatonic, Epic Games tarafından satın alınmasının ardından yeni sezonlar ve içerikler sunmaya devam ediyor. Epic, oyunun deneyiminin değiştirilmeyeceğini, oyunun Xbox ve Nintendo Switch platfomlarına genişletileceğini açıkladı. Oyun, Epic'in yatırımlarından önce kendi başına büyük başarı yakaladı ve yayınlandıktan sonra sadece 4 saat içinde maliyetini çıkardı.

Fall Guys: Ultimate Knockout toplamda 8 milyondan fazla oyuncuya ulaştı ve tüm zamanların en çok indirilen PlayStation Plus oyunu oldu. Mediatonic henüz 4. Sezon için çıkış tarihini açıklamadı, ancak devam eden tanıtımlarla birlikte yeni sezonu fazla beklemeyeceğiz gibi görünüyor.

Oyun Haberleri