Code Vein demo sürümü yeni sahne ve çok oyunculu mod alacak

Bandai Namco Entertainment yakında Code Vein demo sürümünü oldukça zorlu bir "Town of Sacrifice" sahnesi ve çok oyunculu mod ekleyerek güncelleyeceğini açıkladı. Yayıncı ayrıca oyunun resmi Japonca hesabında oyuncuların karakterlerini...

Bandai Namco Entertainment yakında Code Vein demo sürümünü oldukça zorlu bir "Town of Sacrifice" sahnesi ve çok oyunculu mod ekleyerek güncelleyeceğini açıkladı. Yayıncı ayrıca oyunun resmi Japonca hesabında oyuncuların karakterlerini demodan tam oyuna aktarabilmelerini sağlayacak işlevi de getireceğini belirtti.

Code Vein hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyenler için PlayStation Store sayfasında verilen resmi açıklama:

"Ölüm kaçınılmaz olduğunda biz doğarız.

Yakın gelecekte bir felaket dünyayı sarsar. Gökdelenler, Thorns of Judgment'ın katlettiği insanlığa mezar olur. Bu yıkımın ortasında anıları karşılığında güç Ödülleriyle kutsanan kana susamış birkaç kişinin yaşam mücadelesi verdiği gizli Hayalet topluluğu Vein var. Acımasız bir hortlak, bir Kayıp olmayı göze al, kanın çağrısına uy. Kan peşinde aylakça dolaşan Kayıp, açlığı dinene kadar durmaz. Geçmişi aydınlatmak ve CODE VEIN kabusundan kaçmak için ekibini kur, cehennemin en ücra köşelerine doğru yola çık."

Aksiyon rol yapma oyunu mağazada Standart Sürüm (299 TL) ve Deluxe Edition (399 TL) seçenekleriyle ön siparişe açıldı. İşte oyunu ön sipariş veren oyunculara verilecek bonuslar:

  • GE Silah İşbirliği Seti
  • Blood Veil Ogre
  • Aksesuar Seti

Ayrıca Code Vein Deluxe Edition'ı sipariş verenlere sunulacak içerikler şöyle:

  • Tam Oyun
  • Sezon Bileti
  • Sezon Bileti bonusu: Mia Bonus İçeriği
  • Deluxe Edition bonusu: Insatiable Bloodthirst aksesuar paketi

Code Vein 27 Eylül'de PlayStation 4, Xbox One ve PC platformlarına gelecek. Demo sürümü hafta başında yayınlandı ve mağazadan ücretsiz olarak indirip oynayabilirsiniz.

Oyun Haberleri