Battlefield 1 oyuncuları Ateşkes Günü'nü andılar!

Battlefield 1 oyuncuları Birinci Dünya Savaşı'nın bitiren Ateşkes Günü'nü anmak için 11. saatte birbirlerini vurmayı bıraktılar.DICE'tan Jan David Hassel Twitter'da: "Birinci Dünya Savaşı'nın sona ermesinin 100 Yılı....

Battlefield 1 oyuncuları Birinci Dünya Savaşı'nın bitiren Ateşkes Günü'nü anmak için 11. saatte birbirlerini vurmayı bıraktılar.

DICE'tan Jan David Hassel Twitter'da: "Birinci Dünya Savaşı'nın sona ermesinin 100 Yılı. Bu 11'inci saatte savaşmayı bıraktık. Battlefield 1 oyuncuları 1. Dünya Savaşı'nın sonunu anmak için birbirlerini vurmayı bıraktılar." diye yazdı. Ayrıca ek olarak oyundaki ateşkes anlarını paylaşan bir video ekledi:

This is the 100 Year Anniversary of the End of WW1. On the 11th Hour we stopped fighting. from r/Battlefield

Çevrimiçi oyunlarda karşılaşması zor anlardan biri. Oyuncuların duyarlılığı ve Battlefield 1'deki bu etkinlik unutulmaz anlara sahne oldu.

Bu tarz etkinliklere daha önce Fortnite'ın sezon sonu etkinliklerinde rastlıyorduk ancak Birinci Dünya Savaşı temalı bir oyunda görmek daha anlamlı oldu.

Bu güzel anlara katılan tüm duyarlı oyuncular saygıyı hakediyor (uçak pilotu hariç). Etkinliği kaydeden oyuncuyu arkasından vuran hain oyuncu daha sonra özür diledi.

Oyun Haberleri