Ubisoft sunucu barındırma şirketi satın alacak

Ubisoft, çevrimiçi hizmetleri güçlendirmek ve oyunculara en iyi deneyimi sunmak için Hollandalı sunucu barındırma şirketi i3D.net'i alacağını açıkladı.Sunucu barındırma şirketi, Electronic Arts da dahil olmak üzere birçok...

Ubisoft, çevrimiçi hizmetleri güçlendirmek ve oyunculara en iyi deneyimi sunmak için Hollandalı sunucu barındırma şirketi i3D.net'i alacağını açıkladı.

Sunucu barındırma şirketi, Electronic Arts da dahil olmak üzere birçok büyük oyun şirketi ile çalıştı. Şu anda, konsollar, PC ve mobil cihazlarda 50 milyon oyuncu i3D.net sunucularını kullanıyor ve bu da onu dünyanın en fazla bağlanan sağlayıcılarından biri konumuna getiriyor.

Ubisoft CEO'su Yves Guillemot: "Oyuncularımızın deneyimlerini güçlü bir şekilde geliştiren oyunlar ve hizmetler sunmak için çevrimiçi faaliyetlerimizi oluşturmaya devam ediyoruz. i3D.net'in uzmanlığını ve teknolojilerini bizimkilerle birleştirerek, oyuncularımıza sınıfındaki en iyi bağlantı hizmetini ve performansı sunma yolculuğumuzda sıçrama gerçekleştiriyoruz. i3D.net, müşterilerine en yeni hizmetleri sunmaya devam edeceğiz ve uzun vadeli desteğimizden yararlanacaklar." diyerek projenin önemine değindi.

Ubisoft'un satın alım işlemleri mali yılın bitişinden önce tamamlanacak.

i3D.net CEO'su Stijn Koster ise: "Ubisoft’un desteğiyle, oyun şirketlerimiz ve geniş bir organizasyon yelpazesi için bağımsız olarak yönetilen bir barındırma sağlayıcısı olarak kalmaya devam ederken, global erişimimizi büyük ölçüde geliştiriyoruz. Ubisoft ile olan ortaklığımızdaki bir sonraki adımı dört gözle bekliyoruz ve müşterilerimize yüksek kaliteli hizmet ve bizden bekledikleri özveriyi sunmaya devam ediyoruz." dedi.

Şirketler anlaşmanın ek koşullarını açıklamayacaklarını belirttiler.

Kaynak: i3D.net

Haber Haberleri