Tin Hearts Resmi Çıkış Tarihi Açıklandı

Tuhaf bir oyun olarak tanımlanan oyuncaklarla dolu indie bulmaca-macera oyunu Tin Hearts geçtiğimiz günlerde yeni bir fragman aldı. Bu fragmanda Tin Hearts resmi çıkış tarihi hakkında da oyunculara bilgi verdi. Bu durum oyuncuları...

Tuhaf bir oyun olarak tanımlanan oyuncaklarla dolu indie bulmaca-macera oyunu Tin Hearts geçtiğimiz günlerde yeni bir fragman aldı. Bu fragmanda Tin Hearts resmi çıkış tarihi hakkında da oyunculara bilgi verdi. Bu durum oyuncuları baya heyecanlandırmış gibi gözüküyor.

Tin Hearts Resmi Çıkış Tarihi

Geçtiğimiz günlerde oyun için yeni bir fragman yayınlandı ve oyunun resmi çıkış tarihi 20 Nisan olarak açıklandı. Ayrıca oyun 2022 Gamescom ödüllerinde "En Çok Beklenen Bulmaca Oyunu" ödülünü de kazanmıştı.

İlk kez geliştirici olan Rogue Sun ve bağımsız yayıncı Wired Productions tarafından hazırlanan bu fragman oyunculara Tin Hearts'ta küçük karakterlerin dünyasında başarılı bir şekilde gezinmek için gerekli olacak bazı bulmaca çözme parçalarına hızlı bir bakış sunuyor. Oyuncular karakterini davulların üzerinden zıplamaktan ve masaların tepelerine inmekten oyuncunun küçük askerlerini yok edecek metal ezici makinelerden kaçınmaya kadar,  çeşitli ortamlar ve engeller arasında güvenli bir şekilde yönlendirmesi gerekecek.

Örümcekler ve ürkütücü görünümlü Jack-in-the-box gibi çeşitli mekanik düşmanlar da teneke askerlerin yürüyüşünü durdurmaya çalışacağından, onları yok etmek için dışarı çıkan sadece siz olamayacaksınız. Oyuncular bu oyuna ulaşabilmek için biraz daha bekleyecek gibi duruyor. Bu fragman oyuncuları epey heyecanlandırdı ve oyunun sıradışı bir tarzda olması heyecanı daha da arttırdı. Umarız ki oyuncuların bu ilgisi oyun çıktıktan sonrada devam eder. Son olarak Tin Hearts , 20 Nisan'da PC, PS4, PS5, Switch, Xbox One ve Xbox Series X|S için çıkıyor.

Haber Haberleri