Sony, Pink Mercy kostümünden kar etmediğini açıkladı!

Sony, Overwatch'ın Pink Mercy kostümünün satışında, Meme Kanseri Araştırmalarına bağışlanan para üzerinden kazanç sağlamadığı konusunda ısrarcı.Bu hafta, Blizzard Overwatch için yeni, sınırlı bir süre için yayınladığı...

Sony, Overwatch'ın Pink Mercy kostümünün satışında, Meme Kanseri Araştırmalarına bağışlanan para üzerinden kazanç sağlamadığı konusunda ısrarcı.

Bu hafta, Blizzard Overwatch için yeni, sınırlı bir süre için yayınladığı Pink Mercy kostümünü açıkladı. Tüm gelir Meme Kanseri Araştırma Vakfı'na gidiyordu. En azından söylenilen buydu.

21 Mayıs Pazartesi gününe kadar mevcut olan kostüm, 44,99 TL'ye satılıyor, ancak tanımda şu ifade yer alıyor:

"8 Mayıs - 21 Mayıs 2018 arasında Blizzard Entertainment, PlayStation®'dan Pink Mercy dış görünümü satın alımınızla elde edilen gelirin 35,65 TL veya yerel para birimindeki karşılığı sini Breast Cancer Research Foundation'a (Meme Kanseri Araştırma Vakfı) aktaracak. Blizzard Entertainment, kampanya bittikten sonra toplam bağış miktarını açıklayacak."

Eurogamer, Sony'den bir açıklama istedi ve sabahki röportajda şu cevabı aldı:

"Overwatch Pink Mercy kostümünün satışından kar etmiyoruz."

Bu cevap spekülasyonları beraberinde getirdi. Aradaki bu fark katma değer vergisi (KDV) ile ilgili bir şey olabilir. Xbox Oyun Mağazası listesinde ise kostüm KDV dahil 39,00 TL değerinde. (KDV Xbox One'da biraz daha ucuz).

Benzer şekilde, Blizzard Store'da da "tüm vergiler dahil" şekilde. Ancak, PlayStation Store'un listelemesinde KDV'den bahsedilmiyor.

Haber Haberleri