Borderlands 2 VR yeni 'Maya' fragmanıyla karşımızda

Borderlands, Borderlands 2 VR'ın 2018'in sonuna doğru geleceğini yeni bir fragmanla duyurarak serinin 10. yılını kutladı. Yeni PlayStation VR sürümü 229 TL fiyat etiketiyleön siparişeaçıldı.Borderlands 2 çizgi roman tarzı görselleriyle...

Borderlands, Borderlands 2 VR'ın 2018'in sonuna doğru geleceğini yeni bir fragmanla duyurarak serinin 10. yılını kutladı. Yeni PlayStation VR sürümü 229 TL fiyat etiketiyle

ön siparişe

açıldı.

Borderlands 2 çizgi roman tarzı görselleriyle biliniyor, ancak geliştirici ekip serinin en ikonik karakterlerinden biri olan Maya'nın yer aldığı canlı aksiyon fragmanı yayınlamaya karar verdi. İşte Borderlands 2 VR için yayınlanan Maya fragmanı:

Video, PlayStation VR gözlüklerini takıp, PlayStation Move kontrol cihazlarını eline alan bir kadın ile başlıyor. (DualShock 4 desteğinin olacağını belirtmekte fayda var.) Ardından oyunda Maya'nın yerine geçerek aksiyona dalıyor. Maya silahları, yumrukları ve özel güçleriyle düşmanları alt ediyor. Ek olarak videoya arka planda The King and I adlı müzikal filmden "Shall We Dance?" tatlı bir şarkı eşlik ediyor.

Borderlands 2 VR, 14 Aralık 2018'de yayınlanacak ve sadece PlayStation VR patformunda mevcut olacak. PS VR sürümünde temel oyundan farklı olarak ek içerik yer almıyor, ancak Borderlands 2'yi deneyimlemek için yeni bir yol sunuyor.

Haberleri