4A Games yeni Metro oyunu üzerinde çalışıyor

4A Games yeni Metro oyunu üzerinde çalışıyor
Metro Exodus'un başarısının ardından yeni Metro oyununun yapımına başlandı bile. THQ Nordic yatırımcı sunumu sırasında doğrulandığı üzere yeni oyun yine 4A Games tarafından geliştirilecek. Proje hakkında varlığı dışında...

Metro Exodus'un başarısının ardından yeni Metro oyununun yapımına başlandı bile. THQ Nordic yatırımcı sunumu sırasında doğrulandığı üzere yeni oyun yine 4A Games tarafından geliştirilecek. Proje hakkında varlığı dışında başka bir bilgi gelmedi. Serinin zaman periyodu ve oyunlar arasındaki boşluk göz önüne alınırsa muhtemelen yeni nesil konsollar gelene kadar yeni Metro oyununu görmeyeceğiz.

DarkDetectiveNL adlı bir Twitter kullanıcısı resmi raporda yer almamasına rağmen yatırımcı toplantısının ardından bazı bilgiler aktardı:

Wingefors yatırımcı sunumunda; Volition'ın yeni Saints Row oyunu "geliştirilmeye devam ettiğini" ve 4A Games'in bir sonraki Metro oyunu üzerinde çalıştığını söyledi.

4A Games'in daha önce henüz duyurulmamış bir AAA THQ Nordic projesi üzerinde çalıştığını öğrenmiştik. Bu proje bu yeni Metro oyunu olabilir mi? Yoksa stüdyoda geliştirilmekte olan iki oyun mu var? 4A Games 2016'da Metro Exodus ve Arktika gibi yine birden fazla projede çalışıyor olabilir. Şu anda tahmin etmek zor ve bekleyip görmek zorundayız.

Stüdyonun son oyunu olan Metro Exodus oldukça iyi bir performans sergiledi ve olumlu eleştiriler aldı. Bu yüzden seriye yeni bir oyun geleceğini öğrenmemiz sürpriz değil. THQ Nordic'in tarihindeki en büyük lansmandı ve yayıncı oldukça yüksek gelir elde etti.

4A Games'in bir sonraki Metro oyunda ele alabileceği birçok nokta var. Günümüzdeki birçok AAA oyunda olduğu gibi seviye tasarımı açısından daha büyük olabilir veya daha çizgisel bir hikayeye geri dönülebilir.

Gelecek haber ve güncellemeleri kaçırmamak için takipte kalın!