Yeni Ruiner güncellemesi 'Savage', yeni oyun modları ve silahlarla geliyor

Yeni Ruiner güncellemesi 'Savage', yeni oyun modları ve silahlarla geliyor
Ruiner'ın arkasındaki topluluk, Savage adlı en son güncellemenin şu anda oyunun PC versiyonu için geldiğini Steam sayfasından duyurdu. Ayrıca güncellemenin yakında PlayStation 4 versiyonunun da geleceği belirtildi.Steam topluluğunun...

Ruiner'ın arkasındaki topluluk, Savage adlı en son güncellemenin şu anda oyunun PC versiyonu için geldiğini Steam sayfasından duyurdu. Ayrıca güncellemenin yakında PlayStation 4 versiyonunun da geleceği belirtildi.

Steam topluluğunun girisine göre; Ruiner'ın Savage güncellemesi, 9 yeni silahla birlikte yeni oyun modunu tanıtıyor. Oyuna eklenen yeni Ruiner Kill bitirmeleri ve tüm diyalogları, ara sahneleri kaldıran yeni Speedrun Modu; oyunun mümkün olduğunca hızlı oynanmasına izin veriyor.

Yaklaşan Ruiner Savage güncellemesiyle ilgili daha fazla bilgi:

Hala yeterli değil? Tamam, Speedrun Modu yalnızca RUINER zorluklarının ilki. Giriş yok, diyalog yok, ara sahne yok, etrafta çok dolaşmak yok. Sadece saf eylem ve dinlenmenize izin vermeyecek bir zamanlayıcı. Şehirdeki yeni adamı arayın, size daha fazlasını anlatır. Ya da ana menüde Oyun Modları'na girin.

Ve Liderlik Tablosu? Evet, puanınızı takip edebilecek ve ne kadar harika olduğunuz hakkında övünebileceksiniz. Ya da skorunuzdan utanmak yerine sessiz kalmayı tercih edin.

Ayrıca, Rengkok'un beğeni toplayan moda tasarımcılarına katılarak yapılan en çekici 7 Yeni RUINER Kostümü! Bazıları ücretsiz gelecek, ancak gerçekten harika olanları ödemek zorundasın. Kanla.