WWE 2K18 - Kurt Angle ve John Cena DLC'leri çıktı

WWE 2K18 - Kurt Angle ve John Cena DLC'leri çıktı
WWE 2K18'i ön sipariş vermeyen veya Deluxe Edition sürümünü almayan oyuncular, artık Kurt Angle ve John Cena DLC paketlerini satın alabilirler. Kurt Angle paketi, Olimpik kahramanının iki ayrı versiyonunu içeriyor. Cena...

WWE 2K18'i ön sipariş vermeyen veya Deluxe Edition sürümünü almayan oyuncular, artık Kurt Angle ve John Cena DLC paketlerini satın alabilirler. Kurt Angle paketi, Olimpik kahramanının iki ayrı versiyonunu içeriyor. Cena (Nuff) paketi ise dört karakterden oluşuyor: John Cena, Batista ve Rob Van Dam'ın iki versiyonu.

Yeni çıkan WWE 2K18 DLC'leri hakkında:

Kurt Angle Paketi

  • Eskiden ön siparişle sunulan bonusun içeriği;
  • On yıldan uzun bir aradan sonra Olimpiyat Kahramanınız geri döndü! WWE Hall of Famer Kurt Angle'ın iki oynanabilir versiyonunu alın: WWE “American Hero” karakteri (2001) veya ECW “Wrestling Machine” karakteri (2006).
  • Kurt Angle Paketi, 14,99 TL karşılığında PlayStation Store'dan satın alınabilir.

Cena (Nuff) Paketi

  • Eskiden WWE 2K18 Deluxe Edition'da sunulan veya şimdiki Cena (Nuff) Paketi'ndeki içerik;
  • John Cena'nın renkli kariyerindeki en amansız rakiplerinden ikisi olarak oynayın: Rob Van Dam ve Batista! Ayrıca John Cena'nın iki versiyonunu alırsınız (2001 ve 2006)!
  • The Cena (Nuff) Paketi, 23,99 TL karşılığında Playstation Store'dan satın alınabilir.

WWE 2K18 Sezon Geçişi'ne bu yeni paketlerin hiçbiri dahil edilmezken; ön sipariş verenler (Kurt Angle Paketi) veya Deluxe ve Cena (Nuff) alıcıları (Cena (Nuff) Paketi), içeriği oynayabilirler.