Windy Hill Studio, Orphan için yeni bir fragman yayınladı

Windy Hill Studio, Orphan için yeni bir fragman yayınladı
Geliştirici Windy Hill Studio, 2 boyutlu bilim kurgu sinematik platformu Orphan için yeni fragman yayınladı.2014 yılında geliştirilmeye başlanan, oyun 2015 yılında başarılı bir Kickstarter projesi olmuştu. Oyunun yakında PC platformuna...

Geliştirici Windy Hill Studio, 2 boyutlu bilim kurgu sinematik platformu Orphan için yeni fragman yayınladı.

2014 yılında geliştirilmeye başlanan, oyun 2015 yılında başarılı bir Kickstarter projesi olmuştu. Oyunun yakında PC platformuna çıkması bekleniyor ve bu atılımı ardından konsollar ile diğer platformlar izleyecek.

Orphan, bir uzaylı istilasının yaşandığı gecenin muhtemelen tek kurbanı olan genç bir çocukla alakalı.

Açık alanlar ve yoğun ormanlar, tehlikeli dağlar ve yemyeşil vadiler arasında gizlice dolaşıp tüm yaşamı yok etmek için tasarlanmış bir makine ordusu tarafından takip edilirken kaya ve ağaçların arkasına sığınacaksınız. Bununla birlikte, makinelerin zayıf yönleri var ve onlara karşı kullanılabilecekleri güçlü silahlar taşırlar.

Orphan; gizlilik, eşya keşfi ve stratejik mücadeleye ağırlık veren klasik tarzda bir 2D aksiyon platformu. Oyun ilerledikçe, oyuncu daha güçlü olacak ve oyun daha fazla aksiyon odaklı hale gelecektir.

Orphan, klasik 2D oyunlarının altın çağına esin kaynağı oluyor. Sürükleyici oynanışı, görselleri ve atmosferi ile Another World, Blackthorne ve Oddworld: Abe's Oddysey ile, Journey to Silius gibi klasiklere yeni bir dokunuş yapıyor.

Orphan için yayınlanan yeni fragman: